0

Master Series The Pussy Spreader klemmer til vagina

kr. 649,00

– Smerteligt instrument, der spreder skamlæberne

– Justeres let ved at trække I snorene

– Giver en følelse af at være åbnet og blottet

På lager

Varenummer (SKU): 673199 Kategorier: , , ,

The Pussy Spreader fra Master Series er klemmer til vagina for den garvede underkastede. Intimklemmerne, der sidder fast på en rund metalramme med snore, fastgøres til skamlæberne og kan så spændes ud så kvindens indre åbnes op og blottes. Denne form for leg kan for nogle kvinder virke ydmygende og arbejde med deres skam-følelse.<br><br>

Træklemmerne på The Pussy Spreader er af ondere karakter. De niver en del og er mest for den erfarne indenfor smerteleg. Anordningen fra Master Series er let at betjene og af utroligt høj kvalitet. Når skamlæberne er spredt godt ud, kan du evt. dryppe lidt pebermynte olie eller varmende gel på klitoris.

Nyd synet af din partner, der får en varmende eller kølende sansefornemmelse, mens The Pussy Spreader spredeanordning til vagina holder kvindens fisse spredt og blottet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping