Elektrosex 

Electro-sex er legen med små impulser eller stød. Stødene kan give en let kilden, en fræk prikken eller et stik af smerte i huden og kan både være dejlig og ubehagelig – alt efter legen og jeres lyst. Der findes forskellige powerboxe, der omformer strømmen fra stikkontakten, så legen forbliver sikker. Til de forskellige boxe er der et væld af sjovt og spændende electro-legetøj, fra dildoer til urinrørsstimulatorer. Elektro-sex kan virkelig udvide legen, lige meget om I foretrækker blide sanselege eller hardcore sadisme/masochisme.

Det er ikke alt elektro-sexlegetøj der kræver powerboxe. Enkelte stykker legetøj er selvkørende, fx vores stødhalsbånd til slavetræning.

En særlig variant af elektro-sex er såkaldt E-stim-legetøj, der ikke giver decideret stød, men sender blide impulser gennem musklerne, så de reagerer på de mest fantastiske måder.

Sikkerhed er vigtig når man leger med strøm. Derfor er det essentielt at købe den bedste kvalitet – og vores er det bedste. For at øge intensiteten af oplevelsen sælger vi også særlig gel, der gør huden mere modtagelig overfor elektro-stimulans.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.