0

Elektrosex

Electro-sex er legen med små impulser eller stød. Stødene kan give en let kilden, en fræk prikken eller et stik af smerte i huden og kan både være dejlig og ubehagelig – alt efter legen og jeres lyst. Der findes forskellige powerboxe, der omformer strømmen fra stikkontakten, så legen forbliver sikker. Til de forskellige boxe er der et væld af sjovt og spændende electro-legetøj, fra dildoer til urinrørsstimulatorer. Elektro-sex kan virkelig udvide legen, lige meget om I foretrækker blide sanselege eller hardcore sadisme/masochisme.

Det er ikke alt elektro-sexlegetøj der kræver powerboxe. Enkelte stykker legetøj er selvkørende, fx vores stødhalsbånd til slavetræning.

En særlig variant af elektro-sex er såkaldt E-stim-legetøj, der ikke giver decideret stød, men sender blide impulser gennem musklerne, så de reagerer på de mest fantastiske måder.

Sikkerhed er vigtig når man leger med strøm. Derfor er det essentielt at købe den bedste kvalitet – og vores er det bedste. For at øge intensiteten af oplevelsen sælger vi også særlig gel, der gør huden mere modtagelig overfor elektro-stimulans.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping