0

Anal sexlegetøj

I løbet af den sidste årrække, er der kommet en meget større åbenhed om udforskning af alt der har med analsex at gøre. Og selvom det kan kræve en mere åben kommunikation, lidt teknisk snilde, legetøj og ikke mindst glidecreme, så er der virkelig meget nydelse at komme efter med pirrende analstimulation – for alle indehavere af endetarmsåbninger – uanset om man vil eksperimentere med en lille plug eller anal udblokning.

Der er mange der elsker det, andre er lidt skræmte ved tanken om analsex, og til dem der gerne vil være velinformerede, inden de går i gang med anal udforskning og legetøj, har vi skrevet denne guide, der kan give dig og din evt. partner en fantastisk førstegangsoplevelse.

Hvorfor er analsex og anal sexlegetøj så populært?

Det korte svar er: Fordi det trods sin popularitet stadig klinger af noget “forbudt” og fordi der fysiologisk ligger så mange følsomme nerveender i endetarmen og dens åbning, som man får mulighed for at lege med. Derfor giver analsex og leg med analsexlegetøj rig mulighed for både at aktivere både hjernen og fysikken i akten. Sexlegetøj er vejen frem, hvis du vil gøre din par- eller solo leg endnu mere intens.

Tre hurtige råd om analsex og fem hurtige om anal sexlegetøjet dertil

For at give dig en god start, vil vi her give dig de vigtigste råd til god analsex:

God hygiejne: Sørg for at vaske endetarmsåbningen og at tarmen er ordentlig tømt og evt. renset med enten en anal douche, lavementsprøjte udskylningssæt eller brusehovede. Efter endt leg, er det vigtigt at rense legetøjet grundigt, f.eks. med Pjur eller Bacticlean.

Langsomt tempo: Der er som sagt mange nerveender omkring endetarmsåbningen og i tarmen, så det er vigtigt, at man tager sig god tid og går langsomt frem.

Glidecreme: Et absolut must! Vi anbefaler hybridglidecreme eller vandbaseret glidecreme hvis legen skal involvere anal sexlegetøj. Skal i eksperimentere uden legetøj, er det bedste alternativ silikoneglidecreme, da det ikke tørrer ud ligeså hurtigt.

Her får du et overblik over de forskellige legetøjskategorier til analsex:

Butt plugs

Er et begyndervenligt legetøj der fås i mange størrelser. Der findes butt plugs til all-round stimulation og særlige butt plugs til at stimulere prostata. En butt plug er designet til at give anal stimulation, og er derfor den perfekte start på anal leg.

Anal træning

Vi har forskellige trænings sæt til netop anal træning. De fås ofte i sæt med flere størrelser, så man i ro og mag kan arbejde sig op i størrelse og vænne endetarmen til at udvide sig til at rumme større stykker anallegetøj. Dette er den ultimative måde at vænne sin krop til at bruge og ikke mindst at nyde brugen af anal legetøj.

Det skal være legende let at få en butt plug eller vibrator op i analt, så derfor er det vigtigt at tage sig god tid og udvide sig selv skridt efter skridt.

Analvibratorer

Vi ved godt, at en vibrator lyder som om det er forbeholdt den garvede analsexdyrker, men vibrationer er en rigtig god form for opvarmning. Man skal bare huske at bruge masser af glidecreme og starte med en lille størrelse, og derefter arbejde sig op.

Vibratorerne findes også som trådløse butt plugs, der kan bruges sammen med din partner. Disse trådløse vibratorer kan typisk styres på en rækkevidde på op til 10 meter, hvilket gør dem sjove at lege frække pirringslege med med din partner.

Analdildoer

Et udvalg af dildoer der er særligt gode til analsex, pga. den høje kvalitet og materialevalget. De har ofte en flad base på som sikkerhedsforanstaltning, eller en stav for enden, så de kan bruges af en partner. Kan fås til både begyndere og de seriøst øvede.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping