Anal sexlegetøj

I løbet af den sidste årrække, er der kommet en meget større åbenhed om udforskning af alt der har med analsex at gøre. Og selvom det kan kræve en mere åben kommunikation, lidt teknisk snilde, legetøj og ikke mindst glidecreme, så er der virkelig meget nydelse at komme efter med pirrende analstimulation- for alle indehavere af endetarmsåbninger- uanset om man vil eksperimentere med en lille plug eller anal udblokning.

Der er mange der elsker det, andre er lidt skræmte ved tanken om analsex, og til dem der gerne vil være velinformerede, inden de går i gang med anal udforskning og legetøj, har vi skrevet denne guide, der kan give dig og din evt. partner en fantastisk førstegangsoplevelse.

Hvorfor er analsex og analsexlegetøj så populært?

Det korte svar er: Fordi det trods sin popularitet stadig klinger af noget “forbudt” og fordi der fysiologisk ligger så mange følsomme nerveender i endetarmen og dens åbning, som man får mulighed for at lege med. Derfor giver analsex og leg med analsexlegetøj rig mulighed for både at aktivere både hjernen og fysikken i akten.

3 hurtige råd om analsex og 5 hurtige om anal sexlegetøjet dertil

For at give dig en god start, vil vi her give dig de vigtigste råd til god analsex:

Her får du et overblik over de forskellige legetøjskategorier til analsex:

Buttplugs

Er et begyndervenligt legetøj der fås i mange størrelser. Der findes buttplugs til all-round stimulation og særlige buttplugs til at stimulere prostata.

Analtræning

Fås ofte i sæt med flere størrelser, så man i ro og mag kan arbejde sig op i størrelse og vænne endetarmen til at udvide sig til at rumme større stykker anallegetøj.

Analvibratorer

Vi ved godt, at en vibrator lyder som om det er forbeholdt den garvede analsexdyrker, men man vibrationer er en rigtig god form for opvarmning. Man skal bare huske at bruge masser af glidecreme og starte med en lille størrelse, og derefter arbejde sig op.

Analdildoer

Et udvalg af dildoer der er særligt gode til analsex, pga. den høje kvalitet og materialevalget. De har ofte en flad base på som sikkerhedsforanstaltning, eller en stav for enden, så de kan bruges af en partner. Kan fås til både begyndere og de seriøst øvede.

Trådløse vibratorer

Disse trådløse vibratorer kan typisk styres på en rækkevidde på op til 10 meter, hvilket gør dem sjove at lege frække pirringslege med med en evt. partner.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.