0

Bækkenbundstræning og bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler eller bækkenbundsvægte kan bruges til at træne din bækkenbund – og til pirrende stimulering under hverdagsaktiviteter. Det er en diskret måde at stimulere kvindens indre erogene zoner på, og et sjovt legetøj til at lege pirringslege, der strækker sig over længere perioder. Længere nede i artiklen, kommer vi med en guide til lege og øvelser du kan lave for at få mest ud af bækkenbundskuglerne, men først vil vi fortælle dig lidt om fordelene ved at være indehaver af en bomstærk bækkenbund.

Der er nemlig rigtig mange fordele ved at være ejer af en stærk bækkenbund: Højere lystfølelse på grund af øget blodgennemstrøming, kraftigere og mere intense orgasmer og orgasmekontrol, samt en forbedret evne til at holde på vandet, når du træner, nyser eller griner. Og så er det vigtigt at træne bækkenbunden i forbindelse med både graviditet og efter fødsel, for at hjælpe med at få den fysiske del at sexlivet på sporet igen.

Vibrerende æg og bækkenbundskugler med eller uden tråd

Vores udvalg af bækkenbundskugler dækker over flere typer af træning og legetøj. Bækkenbundskuglerne er gode til at stimulere den indre skedemuskulatur og skedeindgangen og kan tilmed stimulere klitoris indefra.

Når man skal begynde at arbejde med bækkenbundstræning med kugler, kan man starte med bækkenbundskugler på kæde uden vægt. Her vil du kunne mærke stimuleringen på skedeindgangen og skedevæggen, når du kniber, og den smule vægt kugler i sig selv giver, kan mærkes tydeligt, både ved knib og når kuglerne langsomt trækkes ud med snoren.

De fås i forskellige størrelser, small, medium og large, så man kan starte, der hvor du befinder dig lige nu. Hvis du har en utrænet bækkenbund, kan du starte med størrelse Large (50 mm) og derved, træne dig op til at kunne bruge Medium (40 mm) og til sidst Small (30 mm).

Har man mod på at kaste sig ud i at bruge bækkenbundskugler uden kæde, kan man kaste sin kærlighed på den klassiske vaginalkegelkugle i stål, som har en vægt, der ligger godt i midten af skalaen.

Bækkenbundsleg og træning med vægt

Når du har trænet dig op til at have grundstyrken på plads i din bækkenbundsmuskulutar, kan du træne dig op til at få en bomstærk bækkenbund. Som med al anden træning, skal det være sjovt at træne- og der må man sige, at her kan det blive rigtig sjovt med bækkenbundskugler.

Når du kommer vægt på, vokser både stimuleringen og belastningen i din træning. Vægten giver en tyngdefølelse, der får det til at kildre dejligt ved skedeindgangen og på de erogene zoner i skede, og der kan man både alene og med en partner lege med at udfordre, hvor længe man kan have legetøjet i.  I en dominansleg kan man den dominerende beslutte, hvor meget vægt der skal på eller hvor længe kuglen skal sidde. Fordi bækkenbundskuglerne kan sidde oppe i skeden, kan man også bruge dem offentligt, hvis man vil lege med at undertrykke lystfølelsen, selvom den vokser ved brug, og aftale en konsekvens, hvis man enten taber kuglerne, eller kommer til at udtrykke sin lyst med lyd eller synlige tegn på f.eks. tøjet.

Afhængigt hvor trænet bækkenbunden allerede er, kan man vælge en bækkenbundskugle med den ønskede vægt. Leyla Tulipano Kegel kugle vejer 55 gr. og Layla Peonia Vaginal kugler vejer 140 gr. og giver udover en lidt større størrelse lidt mere vægt at lege med. Kun fantastien og styrken sætter grænser!

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping