0

Stål halsbånd med japanske klemmer

DKK 995,00

– Flot halsbånd i rustfri stål

– Klemmerne er for de mere rutinerede klemmebrugere

– Halsbåndet er tungere og mere massivt, end det bedstsælgende Elegante halsbånd

– Giver muligheden for at have fastgjorte klemmer på under tøjet.

På lager

Varenummer (SKU): 976511 Kategorier: , ,

En markering af slaven eller slavindens forhold til sin herskerinde eller dominante – samt et halsbånd med stimulerende klemmer til brystvorterne. Til dig der ønsker det bedste for din slavinde eller slave, som har prøvet brystklemmer før. Halsbåndet er også til dig, der ønsker at vise din ydmyghed, overfor din dominerende partner.

Et mere kraftigt og mere solidt halsbånd, end de mere simple stålhalsbånd der er i sortimentet. Minder en hel del om det kraftige halsbånd i O’s historie. I flot, råt rustfri stål, som virkelig gør sig flot på din partners krop. Hvad end det er nøgent eller med lingeri eller andet beklædning til.

Halsbåndet er af koldt rustfri stål. Køl eller varm det som du ønsker, før seancen starter. Marker seancens – legens start, ved at sætte halsbåndet om din elskedes hals. Et smukt syn vil møde dig, når kroppen møder det rustfri stål, og du har med et muligheden for at pirre og udnytte din partners brystvorter.

Specifikationer:

  • Indre diameter 12 cm
  • Diameter på stålring 0,5 cm
  • Højde på halsbånd 2 cm
  • Materiale rustfri stål

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping