0

Bondagereb og bondage tape

Bondage er en af de allermest udbredte fetisher – og står endda for det første bogstav i BDSM – der kort og godt går ud på, at man fikserer hinanden. Bondage kan være en pirrende kontrolleg, men det kan også være en æstetisk leg, hvor det handler om at binde smukt og stramt, lave smukke opbindinger, der fremhæver din partners krop.

Legen med bondage reb kan også være en del af en seksuel leg. Man kan vælge om det skal være en blid leg eller om det skal være en lidt hårdere leg, hvor der ikke er nogen tvivl om hvem der bestemmer. Det kan være lige så blidt eller hårdt som du og din partner har lyst til og føler jer tilpas med. På forskellige tidspunkter kan I vælge at bruge bondage rebene på vidt forskellige måder, alt efter hvad I føler er godt i situationen. Der er utroligt mange måder at lege med bondagereb på. Det er kun fantasi og lyst der sætter grænser.

At binde nogen, eller at blive bundet, handler om tillid, usikkerhed, lydighed, kreativitet, kommunikation, kontrol og overgivelse.

Legen med bondage

Den der bliver bundet

Når du er bundet, kan du ikke gøre andet end at give slip på alt og blot nyde og tage imod. Du er fri for at skulle tage nogen beslutninger, det overlader du til den der binder. Du har  dermed muligheden for at tømme hovedet, lade dig styre og bare nyde, at nu er der andre der har taget over. Du behøver blot at være tilstede her og nu. Du føler dig fri, selvom du er bundet.

Den der binder

At binde et andet menneske, giver en fed oplevelse af hvordan det er, at tage kontrollen over dette andet menneske. Du har muligheden for at kunne styre, kontrollere og gøre lige netop det som du har lyst til i situationen. Bondagerebene giver dig også mulighed for et intenst og dybt nærvær med den du binder. Denne seance kan vare fra minutter til timer, alt efter hvad situationen indbyder til. At binde er ligeledes et håndværk, der hele tiden kan udvikles, så du bliver bedre til at gøre noget smukt, dejligt og teknisk med dine hænder og fingre.

Hvis din partner bruger bondage reb og skal binde dig til noget dominans leg så skal dine håndled og dine ankler, lige over fødderne, bindes stramt. Så har du oftest svært ved at komme fri. Din partner vil kunne udnytte dig i mange timer og det vil føles fantastisk. Hvis det derimod er en del af legen at du eller din partner skal prøve at komme fri, så skal knuderne og knobene selvfølgelig ikke være alt for stramme og svære at få op.

Hvad skal jeg vælge: Bondagereb eller bondage tape?

Man behøver ikke at vælge bondage reb. Man kan sagtens vælge en bondage tape hvis man ikke er så øvet i det der med at binde. Binding af reb kræver færdigheder og det skal læres korrekt for ikke at udsætte din partner for unødvendig fare. Man skal respektere at det ikke er legetøj man leger med, men derimod remedier som det kræver øvelse at mestre. Det kan derfor anbefales at man starter ud med bondage tape og så lærer fikseringen stille og roligt hen ad vejen.

Skal du til at starte ud med bondage, kan bomuldsrebet også være en god start. Hamp er et fantastisk holdbart materiale, som kan bruges hvis du kan lide en let kradsende fornemmelse mod huden. Og skal du virkelig ud i creme de la creme, så skal du have fat i et behandlet jutereb. De er stærke og holdbare, hvilket bl.a. gør dem velegnede til bl.a. japansk bondage, hvor kroppen kan bindes op i højden.

Med et kort reb kan du let fiksere din partners hænder og fødder, eller binde din partner fast til en stol eller andre faste genstande. Disse reb er oplagte til de mere simple opbindinger og knuder, som du ofte starter med, når du eksperimenterer med bondage. Et længere reb giver mange muligheder for at fiksere eller blive fikseret på forskellige måder.

En bondage ring sikrer at der er plads til alle reb, knuder og knob. Den er til de øvede, men man kan sagtens øve sig på den.

I tilfælde af at bondagereb eller tape ikke er nok fiksering for dig, så tag et kig på en gabestok, der tilbyder fast fiksering af både håndled, hals og ankler. Nogle gabestokke har endda fiksering med en dildo inkluderet, for ultimativ fiksering.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping