0

Sexlegetøj til kvinder

Du bliver både gladere og sundere af at have et godt sexliv, og for mange kvinder er sexlegetøjet enten nøglen til- eller prikken over i’et, der tager lysten og nydelsen til nye højder, både ved onani og sammen med en partner.

Kvinders seksualitet og behov er lige så forskellige som snefnug. Der skal tages højde for at tænde hjernen og hjertet med god kommunikation. For gode samtaler kan give dig viden om hun bedst opnår høj nydelse eller store orgasmer af at lege med ydre stimulation på f.eks. klitoris, skedeindgang,  kønslæber, brystvorter eller bagdel eller om nøglen gemmer sig i at stimulere indvendigt med dildoer, g-punkts stimulation med vibrator eller andre typer sexlegetøj.

Og så er der de rammer, der får kvindens lyst og safter til at flyde. Det kan være, at hun er til BDSM og tænder på sexlegetøj der leger med smerte, dominans eller ydmygelse, eller at hun er til blid elskov og smukke og nuttede stykker sexlegetøj der ligner små kunstværker.

Ydre stimulation med  vibratorer

Et af de stykker sexlegetøj som rigtig mange kvinder elsker at lege med, er vibratorer. Der er en god grund til at du sikkert allerede har hørt om Magic Wand, The Rabbit og Magic Motion Flamingo vibratoren der kan styres af andre med en app på smartphonen. Det har du, fordi de er udstyret med en teknologi der garanterer intens nydelse og for mange også store orgasmer.

Det seneste store hit inden for vibrerende sexlegetøj er  der giver bruger bløde, pulserende soniske bølger til stimulation, som f.eks. uPlay Femina duo klitoris stimulator som udover at tage sig kærligt af klitoris både er vandtæt og er så smart, at den også kan bruges i skeden. Den kan naturligvis også indstilles på mange forskellige måder, så det er et sexlegetøj der kan bruges af de fleste kvinder.

Indre stimulation med dildoer og anallegetøj

Ligesom nogle kvinder mest er vibrationer udefra, så er der dem der får allermest ud af bruge sexlegetøj der stimulerer de indre erogene zoner, som skedeindgangen, skedevæggene og g-punktet.

Der er det ofte dildoer i materialer som silikone, metal og glas der giver den bedste stimuli, og her spænder vores udvalg af sexlegetøj til skeden og anus også over mange forskellige størrelser og længder,  hårdhedsgrader, så hun kan få lige præcis den dildo, der passer til hendes behov og garanterer en nydelsesfuld og fræk oplevelse.

Hvis legen skal flyttes hen i badeværelset eller inkludere andre så anbefaler vi en dildo eller et stykke anallegetøj med flad bund eller sugekop, så den kan bruges i brusekabinen, på en stol eller i en harness.

En tendens, der har taget sexbranchen og sexlegetøjsindustrien med storm, er de smukke og kunsterniske dildoer, der er designet til både at give intense onani eller legesessioner, men også kan kunne forskønne omgivelserne med sine flotte- og til tider nuttede designs.

Ram det store O med G-punkts vibrationer

Et af de sexlegetøjskategorier der både kan stimulere skeden og klitoris indefra og virkelig  giver en intens oplevelse der kan justeres i rytme og intensitet er G-punkts vibratoren der er designet til at stimulere kvindens g-punkt, altså det mest følsomme punkt 3-5 cm. oppe i skeden, der er direkte forbundet til klitoris.

Her har vi at gøre med det sexlegetøj der kan knække koden til at opleve G-punkts orgasmer- og få dem igen og igen og igen.

Bedre orgasmer med bækkenbundskugler- og træning

Kegel balls eller bækkenbundskugler hører til en sjov hybridkategori inden for sexlegetøjet. For udover at kunne bruges som træning af bækkenbunden, så kan de også omsætte kedelige hverdagsaktiviteter til at kunne inkludere pirrende stimulation, da du kan gå rundt med dem mens du støvsuger eller hænger vasketøjet op.

For at holde kuglerne inde, er man nødt til at knibe let sammen in bækkenbunden og det træner orgasmemusklerne. Og jo stærkere din bækkenbund er, desto strammere bliver skede og  jo stærkere orgasmer kan du få.

Bækkenbundskugler eller lystkugler er for alle, og kan fås i forskellige størrelser og med snore, så de passer til kvinders forskellige behov.

Udlev fantasien med sexgynger og blindfolds

Den største erogene zone vi allesammen har er hjernen. Fantasierne og forestillingerne fylder ligeså meget i vores seksualitet, som selve de fysiske akter. Fantasierne kan få liv med sexlegetøj som visuelt eller funktionelt giver en ekstra dimension til sexlivet.

Det kan f.eks. være at hun drømmer om at få et smukt blindfold på og blive forført og domineret, eller at kunne skubbe grænserne for hvilke stillinger I kan eksperimentere med i en sexgynge, hvor man kan boltre sig i mange flere stillinger der rammer alle de rette steder, end man kan komme til i en seng.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping