0

Pet play

Pet-play er en stadig mere udbredt fetich. Her handler det om at en eller flere mennesker påtager sig rollen som dyr, mens deres handlers eller dyrepassere træner dem eller udnytter deres arbejdskraft. Der er naturligvis et væld af dyrearter at vælge imellem.

Vores pet-play-sortiment består primært af seletøj og forskellige haler. Halerne er buttplugs, der sidder godt fast. De er indrettet til at kompensere for deres egen vægt, så de ikke falder ud under brug. Vi har haler til blandt andet heste (af ægte hestehår!), hunde, svin og katte.

Seletøj er en vigtig del af pony-play, og inden for dette område har vi de bedste kvalitetsvarer af læder og stål. Vi gør meget ud af at have noget for enhver pengepung, og fører derfor alt fra basis-seletøj og bidsler, til luksus-hovedtøj fyldt med fantastiske detaljer. Til pony-play har vi også nogle lækre hestehovsformede bondage-muffer til fødderne, så man kan trave og galopere mere overbevisende.

Hundesnore og halsbånd hører også til her, men kig endelig i vores halsbånd-kategori efter flere varianter!

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping