Pet play

Pet-play er en stadig mere udbredt fetich. Her handler det om at en eller flere mennesker påtager sig rollen som dyr, mens deres handlers eller dyrepassere træner dem eller udnytter deres arbejdskraft. Der er naturligvis et væld af dyrearter at vælge imellem.

Vores pet-play-sortiment består primært af seletøj og forskellige haler. Halerne er buttplugs, der sidder godt fast. De er indrettet til at kompensere for deres egen vægt, så de ikke falder ud under brug. Vi har haler til blandt andet heste (af ægte hestehår!), hunde, svin og katte.

Seletøj er en vigtig del af pony-play, og inden for dette område har vi de bedste kvalitetsvarer af læder og stål. Vi gør meget ud af at have noget for enhver pengepung, og fører derfor alt fra basis-seletøj og bidsler, til luksus-hovedtøj fyldt med fantastiske detaljer. Til pony-play har vi også nogle lækre hestehovsformede bondage-muffer til fødderne, så man kan trave og galopere mere overbevisende.

Hundesnore og halsbånd hører også til her, men kig endelig i vores halsbånd-kategori efter flere varianter!

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.