Gagball og ballgag

Det kan være meget frækt og forførende, når det klassiske ballgag føres i munden på din underkastede partner. På film vises gagballs som en læderrem med rød kugle, men med moderne designs kan du nu få et gagball som harness seletøj med flere forskellige farver kugle. Du kan på den måde vælge netop det ball gag, der passer til dig og din partner. Hvad end det skal være feminint, maskulint eller helt særligt.

Sådan vælger du dit gag ball

Når du vælger dit første gag ball, er det en god ide at være opmærksom på størrelsen. Kuglen ser måske ikke så stor ud i indpakningen, men når gagget skal i munden er det måske en helt anden sag. En standard kugle i et ball gag er omkring 40 mm i diameter og dette mål passer de fleste.

Har du af en eller anden årsag en meget lille mund, anbefaler vi at du springer ball gagget over og vælger fx et bidsel i stedet. Det er nemlig vigtigt at vælge et gag, der ikke lader dig overgabe undervejs og skabe kramper i kæben.

Disse typer ball gags kan du vælge mellem:

Størrelsen på din ballgag er afgørende

Find ud af hvilken størrelse gagball der passer bedst til din mund. Det er alfa og omega at gagget ikke er for stort, da du kan få krampe i kæberne ved lange sessions. Find den rette størrelse ved at åbne munden på vid gab, uden at overdrive, og mål afstanden mellem dine tænder. Det mål du har bør være vejledende for hvilken diameter kuglen på din gagball skal have.

Mangler du hjælp, er vi altid klar til at rådgive og vejlede dig enten på telefonen eller pr. mail. Vi har masser af viden og guider dig gerne i din søgen efter det rette gagball.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.