0

Gagball

Det kan være meget frækt og forførende, når det klassiske ballgag føres i munden på din underkastede partner. På film vises gagballs som en læderrem med rød kugle, men med moderne designs kan du nu få et gagball som harness seletøj med flere forskellige farver kugle. Du kan på den måde vælge netop det gag ball, der passer til dig og din partner. Hvad end det skal være feminint, maskulint eller helt særligt.

Sådan vælger du dit gag ball

Når du vælger dit første gag ball, er det en god ide at være opmærksom på størrelsen. Kuglen ser måske ikke så stor ud i indpakningen, men når gagget skal i munden er det måske en helt anden sag. En standard kugle i et gagball er omkring 40 mm i diameter og dette mål passer de fleste.

Har du af en eller anden årsag en meget lille mund, anbefaler vi at du springer ball gagget over og vælger fx et bidsel i stedet. Det er nemlig vigtigt at vælge et gag, der ikke lader dig overgabe undervejs og skabe kramper i kæben.

Disse typer gagballs kan du vælge mellem:

Standard gagball med silikone kugle er den mest populære model, der er velegnet til begyndere såvel som garvede brugere. Gagget findes som udgangspunkt i flere forskellige størrelser og farver, så man kan finde et der passer perfekt.

Et gag ball med huller gør det lettere at trække vejret. Derudover opnår du en god savle effekt, der giver ekstra ydmygelse for slaven, der skal bruge gagget. Der findes som udgangspunkt to typer af disse gags, hvor den ene model har mange huller, hvor savlet nærmest flyder ud. Den anden model har ét stort hul, hvor savl kan flyde ud og hvor der også kan hældes væsker ind. En perfekt kombi til den kreative dominante.

Gagball med dildo eller vaginal/analkugler på. Her findes der både modeller, hvor der kan sættes dildoer på og hvor der allerede er analkugler eller lignende indbygget i gagget. Disse er ekstra sjove for dig, der har kendskab til et traditionelt gagball, hvor du/I vil prøve nye lege af, hvor slaven skal bruges til at yde lidt ekstra.

Ekstremt gagball, der er oppusteligt eller med ekstra stor kugle, så munden bliver helt fyldt ud. Disse gags er helt klart til jer, der er erfarne og hvor der skal være helt ro på slaven. Et oppusteligt gagball er en tilfredsstillende måde at fylde munden helt ud, om munden så er lille eller stor, vil dette gag passe perfekt.

Størrelsen på din gagball er afgørende

Find ud af hvilken størrelse gagball der passer bedst til din mund. Det er alfa og omega at gagget ikke er for stort, da du kan få krampe i kæberne ved lange sessions. Find den rette størrelse ved at åbne munden på vid gab, uden at overdrive, og mål afstanden mellem dine tænder. Det mål du har bør være vejledende for hvilken diameter kuglen på din gagball skal have.

Mangler du hjælp, er vi altid klar til at rådgive og vejlede dig enten på telefonen eller pr. mail. Vi har masser af viden og guider dig gerne i din søgen efter det rette gagball.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping