0

Buttplug og anal plugs

Den store verden af buttplugs

Anal plugs er alsidige. I vores sortiment finder du et hav af forskellige typer buttplugs, der har hver deres unikke særpræg og dermed kan bidrage med hver deres form for velbehag. Hvis du går og drømmer om at mærke den der nydelse, der kommer dybt, dybt indefra – så skal du prøve kræfter med buttplugs.

I kan både bruge buttplugs for sig selv, så anus og anallegen bliver midtpunktet for jeres sex, eller buttpluggen kan bruges i forbindelse med andre former for sex. Her vil den være en ophidsende og intensiverende tilføjelse til oralsex, penetrationssex eller blot en hyggelig, intim stund med blide kærtegn.

Buttpluggen udøver sin magi ved at stimulere anus indefra og derved kæle for g-punktet eller prostata. Der sidder tusindvis af nerveender i anus, der er hungrende efter opmærksomhed.

Hvis du vælger at forkæle dem med et buttplug, vil du blive belønnet med en utæmmet følelse af ren lidenskab, som vil intensivere dine orgasmer og gøre dem endnu mere sitrende, endnu mere eksplosive og give dig endnu flere stjerner for øjnene.

Buttplugs til nybegyndere

At tage hul på den store, vide verden af anallegetøj kan sammenlignes med åbningen af anus. Det kan virke intimiderende, måske endda lidt farligt at åbne op for, og du ved måske ikke, hvad der venter på den anden side. Men du tager en dyb indånding og får langsomt og nænsomt udvidet det stramme hul, indtil du kan nyde udsynet af hele det anale univers og alle dets muligheder.

Buttplugs er en rigtig god måde at udforske analleg. De fås i mange størrelser og udgaver, så du kan starte ud med en af de små buttplugs og derefter arbejde dig stille og roligt op i størrelse og i dit eget tempo opdage følelsen af den dybe tilfredsstillelse, analleg kan give dig.

Vores brede sortiment af buttplugs tillader dig altså skridt for skridt at eksplorere hvad alt det, analleg kan bidrage med til dit sexliv.

Til nybegynderen kan vi anbefale at prøve kræfter med et af vores sæt, som er skræddersyet til dig, der er nysgerrig på analverdenen og ønsker dig en god og nydelsesfuld entré i den.

Vibrerende buttplugs

Buttplugs, der vibrerer, vil give dig følelsen af at få den frækkeste, mest dybdegående, indvendige massage. Vi kan alle trænge til en god omgang massage i ny og næ, og det gælder også for alle de tusindvis af nerveender, der sidder i anus.

Vibrationerne fra buttpluggen vil få dem til at sukke i kor af ren og sker tilfredsstillelse – og fortjener de ikke det?

Buttplugs kan både bruges til sololeg eller med en partner, men hvis du er alene og har lyst til at forkæle dig selv og dit anus, vil vibrationerne blive ekstra værdsat. Buttpluggens små, pulserende, kontinuerlige impulser tager hånd om dig og vil hæve din onanisession til et højere niveau og holde spændingen kørende, lige så længe, som du har behov for.

Oppustelige buttplugs

I vores sortiment findes også oppustelige buttplugs. De er lavet specielt til jer, der gerne vil udforske anal udvidelse. De oppustelige buttplugs er meget brugervenlige, og når du gerne vil have buttpluggen ud igen, vil den simple skruemekanisme på pumpen sørge for, at luften øjeblikkeligt lukkes ud af buttpluggen.

Når I eksperimenterer med oppustelige buttplugs, overgiver i jer til pumpens magt. Efter indsættelse, begynder udvidelsen. Pump for pump vil buttpluggen vokse sig større og større og langsomt, men sikkert, fylde hver en afkrog af dit glidecremesindsmurte, våde anus helt ud med sin spændstige, glatte silikoneoverflade.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping