0

Femhjulet pinwheel

DKK 299,00

– Fem pirrende hjul med små pigge, der både kan bruges til blød og hård pirring

– Variér trykket og se din partners ansigtsudtryk skifte

– Kan bruges til både at pirre, pine, drille og straffe

Ikke på lager

Et femhjulet pinwheel er et must have for dig, der elsker sanseleg og pirring. Hvad end det er i det bløde eller hårde spektrum, du piner, pirrer og driller din partner, er det femhjulede pinwheel en god investering. Du kan let og enkelt ændre sanseindtrykket, som din partner oplever, ved at lette trykket mod huden eller trykke mere, når det femhjulede pinwheel køres over huden. Uanset om du vælger at bruge pirringshjulet intimt, på maven, på armene eller et helt tredje sted, vil din partner reagere.

Du kan kombinere pirringen med f.eks. strøm med en violet wand eller forskellige stimulerende cremer og på den måde skabe nye, unikke sanse-indtryk løbende. Det er helt op til dig og din fantasi at skabe nye måder, du kan udforske din partner med det pirrende femhjulede pinwheel.

Materialer:

  • Kirurgisk,
  • Rustfrit stål

Pleje:

Pinwheel’et bør desinficeres med antibakteriel sexlegetøjsspray. Har du haft hjulet i nærheden af blod, skal det følge den person, du har brugt det på af hensyn til smitterisiko. Opbevar det femhjulede pinwheel i en anden beskyttende emballage

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping