0

Gul kanylebeholder 100 ml

DKK 19,00

– Praktisk opbevaring af brugte kanyler

– Byttes på genbrugspladsen til ny tom beholder

– Lommestørrelse, så du kan have den med dig

På lager

Varenummer (SKU): 977647 Kategorier: , ,

Kanyler kan være en intens og blodig del af en BDSM-session. Opbevar dem sikkert efter brug, så de bliver afleveret til affaldshåndtering det rigtige sted. Det er både et spørgsmål om sikkerhed og god hygeijne, og det hjælper kanylebeholderen dig med.

Beholderen har en praktisk størrelse, så den passer i legetasken. Den er perfekt at tage med i klub eller på farten. Når beholderen er fuld skal den afleveres til affaldshåndtering på din lokale genbrugsstation. De vil ikke stille spørgsmål, men blot bytte din beholder til en ny, tom en af slagsen. Efter du har købt den første er du automatisk med i denne bytteordning, uden at skulle tilmelde dig officielt.

Vær opmærksom på:

Kanylebeholderen skal afleveres på nærmeste genbrugsstation når denne er fyldt. Brugte kanyler må ikke smides i skraldespanden

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping