0

Kanyler str. 0,8 x 40mm

kr. 29,00

– Sterile kanyler til nåle leg

– Størrelse 0,8 x 40 mm

– Engangsnåle sikrer en hygiejnisk leg med nåle

På lager

Varenummer (SKU): 243858 Kategorier: , ,

Stikkende, grænsesøgende og angstprovokerende. Det er måske nogle af de ord, underkastede forbinder legen med, når der eksperimenteres med kanyler. Det er alfa og omega, at der er styr på renlighed og at kanylerne er til engangsbrug, når du skal eksperimentere med nåle leg i SM. Genbruger du nåle, kan du overføre smitsomme sygdomme og gøre din partner syg.

Kanylerne er engangsnåle, pakket i steril emballage klar til brug. Vi anbefaler at du samtidig investerer i en nåleboks, så du sikkert kan aflevere dine kanyler på genbrugspladsen. Boksen bytter du til en ny på pladsen, så du altid har en beholder til dine kanyler.

Specifikaitoner:

  • Kirugisk, rustfrit stål og ABS plast
  • Mål: 0,8 x 40 mm

Pleje:

Kanylerne skal afleveres på genbrugspladsen i en kanyleboks. De må ikke smides i skraldespanden efter brug, da du risikerer at andre bliver smittede hvis de stikker sig på dem.

Afsprit huden før du stikker med kanylen for at sikrer, at ingen bakterier på huden bliver ført ned i kødet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping