0

Collins spekulum – Flere størrelser

DKK 199,00DKK 349,00

– Spekulum designet til at sprede og holde vagina åben

– Kan også bruges analt

– Justeres let ved at skrue på skruen

– Benyt en god glidecreme, for at få den bedste komfort ved frække doktorlege

Ryd
Varenummer (SKU): 255959 Kategorier: , ,

Det ideelle spekulum til at holde vagina udspredt og åben for undersøgelse. De mere velkendte cusco vaginal spekulummer kan føles mere kantede end dette collins spekulum – og netop derfor er dette spekulum mere behageligt. Kanterne er afrundede og selve åbningen af spekulummet er let og enkelt.

Bliv din partners kinky doktor. Hav orden på dit udstyr, der er ikke noget værre end at være dårligt forberedt før en fræk intim undersøgelse. Gå på opdagelse i din partners indre, undersøg, føl og oplev – og ikke mindst lad din partner opleve, en helt ny del af kroppen. De fleste forbinder en tur hos lægen med ubehag, men når man vælger at lege kinky doktor lege, har man lidt flere muligheder for at krydre legen. Brug en god glidecreme med collins spekulum – varm det evt. op før den frække undersøgelse, ved at lægge det i varmt vand. Glidecremen påføres herefter i et generøst lag. Før spekulummet ind i anus eller vagina i lukket tilstand og åben det herefter, ved at skrue på skruen.

Du kan krydre oplevelsen, ved at røre metallet med en lille vibrator. For de mere garvede, er det også muligt at sætte strøm til underlivet og spekulummet.

Spekulummet fås i fire, smarte størrelser:

(målene er de indsætbare mål i mm.)

  • Ekstra small: Længde: 105mm, bredde: 18mm
  • Small: Længde: 105mm, bredde: 30mm
  • Medium: Længde: 110mm, bredde: 35mm
  • Large: Længde: 115mm, bredde: 40mm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping