Tilbud

U-Clean enema lavement sæt til anal udskylning

DKK 229,00 DKK 199,00

– Rengør før anal leg og undgå grisede lagner.

– Sættet giver dig flere forskellige muligheder for anal leg med vand, hvilket også kan være en helt speciel, intim oplevelse.

– Sættet består af varmedunk, krog til badestang, slange og to rensehoveder

På lager

Varenummer (SKU): 642182 Kategorier: , ,
Beskrivelse

Du har måske prøvet det før, I har leget med anal sex og pludselig opdager I det lille, ubehagelige uheld. Undgå det!

Nu kan I med sikkerhed og ro udforske hinanden analt. Brug sættet til anal skylning for at undgå problemer med hygiejne. Skal I lege med anal udvidelse med større plugs etc. er anal udskylning før leg at foretrække – det kan være svært at styre ringmuskulaturen, når man har haft noget meget stort oppe, og derved undgå at grisse lagnerne til.

Sættet er nemt at bruge – fyld varmepuden med tempereret vand. Ikke for varmt – hvad du føler er lunkent i hånden, kan føles lettere skoldende analt. Brug vand der er lidt under lunkent. Sæt derefter slangen og brusehovedet på, samt krogen og sæt den op på brusestangen, sengegærdet mm. Føler du lidt ubehag kan du med fordel bruge Getmaxxx Silikonebaseret glidecreme til at øge komforten.

Specifikationer:

  • Sættet er fremstillet af medicinsk gummi.

Yderligere information

Vægt0.5 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.