Klejnespore Pinwheel

DKK 149,00

– Neurologisk værktøj

– Pirrer og piner uden at efterlade mærker

– Let at styre og være kreativ med

På lager

Varenummer (SKU): Klejnespore Pinwheel Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Den ser ikke ud af meget, men udseendet kan virkelig snyde! Klejnesporen er det joviale navn for et instrument, der bruges af neurologer til at studere nervepåvirkninger og reflekser med. 

Hjulet kan bruges til et væld af frække BDSM-lege. Afhængigt af hvor hårdt man presser det mod huden, og hvor hurtigt man fører det, skaber klejnesporens pigge fornemmelser, der strækker sig fra en let kildren til ret intens smerte. Det kan somme tider ligefrem føles som en kniv eller et barberblad, men det efterlader ikke sår – kun små røde mærker. Da piggene ikke forvolder nogle egentlige skader kan man bruge hjulet i meget lang tid ad gangen.

Det er absolut mest effektivt at stimulere sanserne på et blændet offer. Især første gang hjulet er i brug, og vedkommende ikke aner, hvad der rammer vedkommende. Man kan more sig i lang tid med at teste Klejnespore Pinwheels effekt på forskellige dele af kroppen – inderlår er en udbredt favorit. Der er mange timers fornøjelse, kliniske undersøgelser og blid tortur i dette simple stykke legetøj.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.