0

Klejnespore Pinwheel

DKK 149,00

– Neurologisk værktøj

– Pirrer og piner uden at efterlade mærker

– Let at styre og være kreativ med

På lager

Den ser ikke ud af meget, men udseendet kan virkelig snyde! Klejnesporen er det joviale navn for et instrument, der bruges af neurologer til at studere nervepåvirkninger og reflekser med.

Hjulet kan bruges til et væld af frække BDSM-lege. Afhængigt af hvor hårdt man presser det mod huden, og hvor hurtigt man fører det, skaber klejnesporens pigge fornemmelser, der strækker sig fra en let kildren til ret intens smerte. Det kan somme tider ligefrem føles som en kniv eller et barberblad, men det efterlader ikke sår – kun små røde mærker. Da piggene ikke forvolder nogle egentlige skader kan man bruge hjulet i meget lang tid ad gangen.

Det er absolut mest effektivt at stimulere sanserne på et blændet offer. Især første gang hjulet er i brug, og vedkommende ikke aner, hvad der rammer vedkommende. Man kan more sig i lang tid med at teste Klejnespore Pinwheels effekt på forskellige dele af kroppen – inderlår er en udbredt favorit. Der er mange timers fornøjelse, kliniske undersøgelser og blid tortur i dette simple stykke legetøj.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping