0

Penis torturstav

DKK 599,00

– Kontroller hans penis til perfektion

– Multi værktøj, der fungerer som både sound, kyskhedsbur, glansring og cbt legetøj

– Fås i to forskellige længder; en for den øvede og en for den meget øvede slave

Ryd

Penis torturstaven er det perfekte stykke værktøj for dig som Domina eller Herre med en ulydig slave. Tre kombinationer af legetøj; en lang sound, en glansring, et kyskhedsbur og et cbt legetøj gør penis torturstaven til kræs for kendere. Selvom slaven er meget ulydig anbefaler vi dog, at du har eksperimenteret med sounds og cbt med ham, før du introducerer ham for penis torturstaven. Han skulle nødig løbe helt skrigende bort.

Nyd at se hans penis være totalt udblokket og eksperimenter med den. Han kan stadig få udløsning hvis du ønsker, da selve staven er hul. Er han ulydig kan du skrue de små pigge på glansringen ind mod glansen og på den måde adfærdstræne ham. Slaven skal nok blive lydig på et tidspunkt, når du bruger penis torturstaven på ham.

Forvirret? Sådan bruger og vælger du din penis torturstav

Vælg først den størrelse, du føler passer bedst til din slave. Selve sounden er ergonomisk formet og har enten 80 mm eller 56 mm indførbar længde, alt efter om du vælger størrelse small eller large. Når du har valgt størrelsen og fået pakken hjem, er det vigtigt, at du inden brug skolder den indførbare del i kogende vand. Dette dræber de fleste bakterier. Vil du være helt sikker, kan du tage handsker på og spritte resten af. Husk rent underlag, når du arbejder med denne procedure.

Når du skal lege, vask penis hovedet før du går igang. Det er vigtigt, at der ikke kan komme skidt med ned. Vask og sprit derefter hænder, læg tingene frem, påfør glidecreme ved urinrørsåbningen og sprit hænde igen, tag handsker på og før sounden 0,5 cm indenfor i urinrøret. Vær forsigtig. Når du er nået hertil, skal vægten af sounden gerne kunne få den til at glide mere eller mindre selv på plads.

Husk at du kun må bruge steril vandbaseret glidecreme!

Materiale:

  • Kirurgisk, rustfri stål

Mål:

  • Total længde, large ca. 96 mm
  • Indførbar længde, large ca. 80 mm
  • Indre diameter, glansring, large ca. 33 mm
  • Diameter på sound ca. 9 mm
  • Vægt ca 105 gram
  • Total længde, small ca. 62,5 mm
  • Indførbar længde, small ca. 56 mm
  • Indre diameter glansring, small, ca. 32 mm
  • Diameter på sound ca. 7 mm

Pleje:

Alle sounds bør altid skoldes og afsprittes både før og inden brug. Opbevar penis torturstaven i en ren frysepose for sig, tag en ny, hver gang den har været brugt. Håndter den med største hygiejne.

Benyt kun steril, vandbaseret glidecreme med den.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping