0

Tang med gummibelægning – Operations tang

DKK 199,00

– All-around-tang til klinik- og tortur-lege

– Rustfrit stål og medicinsk gummi

– Kan låses

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 329659 Kategorier: , ,

Vores operations-tang er meget populær, og vi forstår godt hvorfor. For meget få penge får du et redskab der kan bruges til klinik-lege og tortur-sessions, men også til mild sensations play.

Tangen er et lægeredskab, og dermed lavet til at holde for evigt. Den er af rustfrit, kirurgisk stål, der er nemt at gøre rent og aldrig går i stykker. Gummibelægningen på tangens kæber kan tages af, og således kan den føles meget anderledes fra gang til gang: Det kolde stål eller det bløde, men ru gummi.

Som mange andre kirurgiske værktøjer, kan tangen låses med en simpel mekanisme, og efterlades hængende på patienten. Den kan bruges hvor som helst, men er særligt god på brystvorter og kønsorganer. Den desuden er nem at styre og have med i tasken. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping