Pinwheel i antik stil

DKK 149,00

– Pinwheel til forførende og pirende sanselege

– Spidserne skader ikke huden, men giver en helt speciel og dejlig fornemmelse

På lager

Varenummer (SKU): Pinwheel i antik stil Kategorier: , , ,
Beskrivelse

Der er ikke noget, som at få alle sanserne med, når man er intim med sin partner. Begiver i jer ud i at udforske erotisk dominans, eller leger I med SM en del, vil pinwheelet være en god ven. Den gør det nemt at tage intimiteten, nærværet og forkælelsen med, og den er også en god måde at minde sin slave eller slavinde om, at man som dominerende tænker på deres bedste også. Kør den langsomt over huden og oplev, hvordan modtageren får nogle helt specielle følelser i kroppen – for nogen kan det endda give skønne kuldegysninger.

Kan med fordel bruges med en violet wand til elektro sex – og kan også med fordel bruges til at forkæle hans testikler. Driv ham til vanvid med denne flotte forkælelsesgenstand.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.