0

Mundåbner gag af plastik

DKK 79,00

– Tandlæge-gag af klar plastik

– Nem at sætte ind, umulig at spytte ud

– Oplagt til klinik-lege

På lager

Der findes et væld af forskellige gags, men den her må sandsynligvis være den nemmeste og mest grundlæggende af dem alle. I stedet for at blokere munden, spiler den kæberne fra hinanden, så man kan anvende slavens mund, som man vil. Mundåbneren er uhyre nem at sætte ind, og umulig at spytte ud igen. Den er af samme kvalitet, som dem tandlægen bruger ved tandblegning og lavet efter samme krav, som tandlæger stiller: Den er altså både holdbar og meget hygiejnisk – og let at rengøre.

Selve kindskinnerne sidder på en bøjle, der uden de store vanskeligheder kan forsynes med reb eller karabinhage. Således kan du tøjre din subs ansigt fast, der hvor du vil have det, og samtidig spærre vedkommendes mund op. Undervurdér ikke den vidunderlige ydmygelse der følger med manglende taleevner og en frit tilgængelig mund. Denne gag skal ikke bindes, spændes, justeres eller skrues op og er derfor velegnet til dogging.

Ydre bredde: 11,5 cm
Indre bredde: 8,5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping