Tilbud

Mundåbner gag af plastik

DKK 79,00 DKK 39,00

– Tandlæge-gag af klar plastik

– Nem at sætte ind, umulig at spytte ud

– Oplagt til klinik-lege

På lager

Varenummer (SKU): 739817 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Der findes et væld af forskellige gags, men den her må sandsynligvis være den nemmeste og mest grundlæggende af dem alle. I stedet for at blokere munden, spiler den kæberne fra hinanden, så man kan anvende slavens mund, som man vil. Mundåbneren er uhyre nem at sætte ind, og umulig at spytte ud igen. Den er af samme kvalitet, som dem tandlægen bruger ved tandblegning og lavet efter samme krav, som tandlæger stiller: Den er altså både holdbar og meget hygiejnisk – og let at rengøre.

Selve kindskinnerne sidder på en bøjle, der uden de store vanskeligheder kan forsynes med reb eller karabinhage. Således kan du tøjre din subs ansigt fast, der hvor du vil have det, og samtidig spærre vedkommendes mund op. Undervurdér ikke den vidunderlige ydmygelse der følger med manglende taleevner og en frit tilgængelig mund. Denne gag skal ikke bindes, spændes, justeres eller skrues op og er derfor velegnet til dogging.

Ydre bredde: 11,5 cm
Indre bredde: 8,5 cm

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.