Trinity Kurvet lilla dildo med flad base

DKK 299,00

– Kurvet dildo til massage af prostata og g-punkt

– Har en god størrelse til træning af deep throat og gagging

– Den silkebløde medicinske silikone er fri for skadelige ftalater og føles skøn

På lager

Varenummer (SKU): Trinity Kurvet lilla dildo med flad base Kategorier: , , , , , ,
Beskrivelse

Trinitys kurvede lilla dildo er en god begynder dildo til den, der starter ud med prostata- eller g-punktsmassage samt til den, der ønsker at blive mere fortrolig med blowjobs og deepthroat. Det kurvede design er skabt til at ramme og massere den følsomme prostata og kvindens g-punkt. Den passer også perfekt i et strap-on harness med en huldiameter på op til 5 cm.

Den silkebløde overflade gør onani og elskov med trinity kurvet lilla dildo til en skøn oplevelse. Den kurvede lilla dildo er solid men føles stadig blød i overfladen og materialet er fri for skadelige ftalater. Du får 15,2 cms længde at forlyste dig med samt en diameter på 3,3 cm, så dildoen er også egnet til dig, der vil bruge den i et strap-on harness med en anal nybegynder.

Kurvet lilla dildo fra trinity til deep throat, blowjob og gagging træning?

Føler du dig ikke tilpas med blowjobs eller ønsker du at træne dig op til deep throat uden mad på gulvet? Den kurvede lilla dildo fra trinity gør det lettere at passere drøblen. Det kan også være nemmere at træne for nogle og vænne sig til at få noget i munden, når det er en dildo der trænes med. Størrelsen på netop den kurvede lilla dildo gør den ideel. Ikke for stor, ikke for lille og lige tilpas med kurve, så du får de bedste træningsbetingelser.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.