0

Lubeshooters glidecreme applikator

DKK 149,00

– Lubeshooters er den hygiejniske måde at påføre glidecremen. Du undgår at smøre glidecremen de forkerte steder, og derved kommer den kun det rigtige sted hen.

– Praktisk håndtering af glidecreme

– Undgå at fedte lagener og dyner med din favorit glidecreme

– Spar på din glidecreme og brug den kun lige der, hvor det er tiltænkt

På lager

Varenummer (SKU): 862818 Kategorier: , , ,

Lubeshooters glidecreme applikatorer den smarte måde at undgå glidecreme på lagener og andre steder i sengen, hvor du ikke ønsker det. Spar på glidecremen og undgå ekstra rengøring efter en intens omgang elskov med din partner. Det sidste du har lyst til at tænke på er lige netop rengøring, når du har nydt din partner. Den smarte glidecreme applikator fra clean stream sprøjtes let lige hvor du ønsker det.

Hver pakke indeholder 3 applikatorstykker – og en presseanordning. Da lubeshooterapplikatoren og presseanordningen er nem at rengøre, får man med disse applikatorer fræk, sikker og god leg. Applikatorerne kan bruges med alle typer glidecreme – også gel og cremer, der ellers er svære at håndtere.

Hold fast ved Lubeshooters applikatorens base-cylinder, mens du trækker tilbage i sprøjten. Gør bevægelsen når du vil suge glidecreme op i applikatoren og tryk sprøjten ned mod base-cylinderen når du vil sprøjte glidecremen ud igen. Sådan bruger du let og enkelt den kropssikre glidecreme applikator, der er fremstillet af behageligt ABS Plast. Skal den indføres indvortes, kan det være en god ide at smøre enden med lidt glidecreme inden du indfører den. Så får du en bedre oplevelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping