0
Seneste indlæg
Kategorier
billde af krop med harness og strap-on

Pegging – En guidet tour i vores strap-on-sortiment

Tips og Tricks

 

Pegging er, som så mange andre alternative sexlege, afhængigt af at man ikke går ned på sit grej.

De sidste par artikler har handlet om pegging – strap-on-sex udført af en kvinde, med en mand nederst. Vi anmeldte porno-klassikeren The Opening of Misty Beethoven for en uge siden, og fulgte op med en guide til god pegging. Nu kigger vi nærmere på vores eget sortiment af strap-ons, så I kan vælge den helt rigtige, hvis I har fået lyst til at lege denne fantastiske leg.

Vi har forsøgt at tilrettelægge vores udvalg således, at der er noget for alle, uden at det bliver uoverskueligt. Der er noget for enhver pengepung og noget for både nybegyndere og erfarne peggere.

Vi fører to typer af seletøj, som er nøje udvalgt. Der findes et væld af modeller og kvaliteter, men vi har valgt kun at føre Sinventions standard harness og Strap U’s strapons. Disse to repræsenterer det ypperste inden for seletøj på hver deres måde. Sinvention-udgaven, som der er livstidsgaranti på, er den dyreste og har en meget kraftig kvalitet. Den kan holde stort set alle dildoer med flad fod og er som regel den model vi anbefaler til erfarne peggere. Den er også utroligt blød mod huden. StrapU Unity Strap-On er en model til dobbeltpenetration og er let at indstille til forskellige kropstyper.

Markedet for dildoer er ubegribeligt enormt, og det har taget lang tid og mange tests at nå frem til vores nuværende sortiment. I begyndersortimentet anbefaler vi silikonedildoerne med flad bund fra Mr. Pecker. De har en krumning, der gør dem ideelle til stimulering af G-punkt og prostata, der fås i forskellige størrelser, så man kan lægge blødt ud. 

Til øvede pegging-entusiaster kan vi tilbyde mange gode varer. Dildo modellen Mr. Pecker Bowie er glat og blød, og foden virker også som sugekop. Vi fører også den utroligt bløde harness med vibratorrum, der kan stimulere den der bærer harnessen.

Til de erfarne peggere, der ønsker at blive proppet helt og aldeles ud, har vi en lille samling af magnum-dildoer der kan bruges til strap-ons. I størrelsesorden, fra den “mindste” til den største: Silicone Sam er en realistisk dildo på 18 centimeter, Manowar er en en tung krabat på 20, og Mighty Midnight er lidt over 20 centimeter, og den tykkeste vi har. De to sidstnævnte er af halvfleksibelt PVC, og alle tre er forsynet med sugekopper, så de også kan bruges solo. Disse tre kæmper koster alle omkring det samme.

En særlig kategori af strap-on-produkter er faktisk slet ikke strap-ons. Det er dobbeltendede dildoer, der er indrettet til at sidde i kvinden og stadig give hende “jern på” i den rigtige vinkel. Vi har to af disse såkaldte Harness-free Strap-ons. Den er forsynet med en god vibrator der sender vibrationer ud til begge parter.

En god glidecreme er alfa og omega for en tilsvarende god pegging-oplevelse. Se vores samlede udvalg af glidecremer her. Disse mærker går med langt det meste legetøj. Vi anbefaler, at man over alt solidt sexlegetøj anvender kondom – Dels for oplevelsen men også fordi solidt sexlegetøj ikke er lavet af silikone. En Lube Shooter kan være god at have, hvis man er ny inden for pegging, eller skal til at skifte en didlo-størrelse op.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping