Strap U Unity strap-on seletøj til dobbelt penetrering

DKK 299,00

– Giv din partner dobbelt op på nydelse med unity strap-on harness

– De to penisringe passer til hver sin dildo

– Strap-on harnesset er utroligt justerbart, så det passer mange forskellige størrelser

På lager

Varenummer (SKU): Strap U Unity strap-on seletøj til dobbelt penetrering Kategori:
Beskrivelse

Strap U unity strap-on seletøj til dobbelt penetrering er et harness til dig, der er ny med strap-on elskov og som har fantasier om at kunne elske med din partner i både anus og vagina på én gang. Det meget fleksible strap-on seletøj giver dig mulighederne for netop dobbelt penetreringslege, eller DP som nogle også forkorter det. Mulighederne er uendelige, når først Strap U unity seletøj til dobbelt penetrering er i huset. Du behøver ikke bruge strap-on harness seletøjet med to dildoer, men kan, når du har lyst, sætte to dildoer på. Det gør at seletøjet kan bruges med både mænd og kvinder.

Sådan bruger du dit Strap U Unity strap on harness til dobbelt penetrering

Du justerer let Unity strap on seletøj til dobbelt penetrering fra Strap U, ved, i hver sin side, at hive i remmen. På denne måde justeres størrelsen ind fra en omkreds på op til 152,4 cm. Ønsker du at gøre seletøjet større igen, letter du blot på spændet, så vil du kunne frigøre noget af remmen og på den måde gøres seletøjet endnu større. Når du ønsker at sætte din dildo i dit strap-on harness, føres det ind bag ringen, så din hud støtter din dildo. Det er vigtigt, at du vælger dildoer, der har en base der er større end 4,5 cm i diameter. Den mindste ring har en diameter på 4,5 cm og den største 5,1 cm.

Er du særligt følsom omkring dit skamben, kan det være en god ide at have trusser under, når du elsker med din partner. Det gør at dildoerne har lidt at støde imod og ikke kun dit skamben. Brug også en god glidecreme med din dildo. Dette gør oplevelsen endnu bedre for dig og din partner. Vi anbefaler brugen af getmaxxx.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.