Strap U Unity strap-on seletøj til dobbelt penetrering

DKK 299,00

– Giv din partner dobbelt op på nydelse med unity strap-on harness

– De to penisringe passer til hver sin dildo

– Strap-on harnesset er utroligt justerbart, så det passer mange forskellige størrelser

På lager

Varenummer (SKU): 393796 Kategori:
Beskrivelse

Strap U unity strap-on seletøj til dobbelt penetrering er et harness til dig, der er ny med strap-on elskov og som har fantasier om at kunne elske med din partner i både anus og vagina på én gang. Det meget fleksible strap-on seletøj giver dig mulighederne for netop dobbelt penetreringslege, eller DP som nogle også forkorter det. Mulighederne er uendelige, når først Strap U unity seletøj til dobbelt penetrering er i huset. Du behøver ikke bruge strap-on harness seletøjet med to dildoer, men kan, når du har lyst, sætte to dildoer på. Det gør at seletøjet kan bruges med både mænd og kvinder.

Sådan bruger du dit Strap U Unity strap on harness til dobbelt penetrering

Du justerer let Unity strap on seletøj til dobbelt penetrering fra Strap U, ved, i hver sin side, at hive i remmen. På denne måde justeres størrelsen ind fra en omkreds på op til 152,4 cm. Ønsker du at gøre seletøjet større igen, letter du blot på spændet, så vil du kunne frigøre noget af remmen og på den måde gøres seletøjet endnu større. Når du ønsker at sætte din dildo i dit strap-on harness, føres det ind bag ringen, så din hud støtter din dildo. Det er vigtigt, at du vælger dildoer, der har en base der er større end 4,5 cm i diameter. Den mindste ring har en diameter på 4,5 cm og den største 5,1 cm.

Er du særligt følsom omkring dit skamben, kan det være en god ide at have trusser under, når du elsker med din partner. Det gør at dildoerne har lidt at støde imod og ikke kun dit skamben. Brug også en god glidecreme med din dildo. Dette gør oplevelsen endnu bedre for dig og din partner. Vi anbefaler brugen af getmaxxx.

Yderligere information

Vægt0.1 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.