Strap U fleecebetrukket strap-on harness med vibrator-rum

DKK 349,00

– Utroligt blødt og behageligt strap-on harness

– Nyd hemmelige vibrationer, mens du elsker med din partner

– Kan justeres så den passer op til en omkreds på 157 cm

På lager

Varenummer (SKU): Strap U fleecebetrukket strap-on harness med vibrator-rum Kategori:
Beskrivelse

Strap U sutra fleecebetrukket strap-on harness med hemmeligt vibrator-rum lader dig gemme på en hemmelighed. Det silkebløde strap-on seletøj fra Strap U har indbygget et smart, hemmeligt rum, der lader dig gemme et trådløst, vibrerende æg, en mini vibrator eller en anden klassisk vibrator, så det ikke kun er modtageren af elskoven, der får nydelse. Nu kan du nyde den pirrende summen fra din yndlingsvibrator, mens du støder og nyder at se din partner nyde den pirrende elskov. Strap-on leg behøver ikke kun gå en vej mere.

Det bløde fleece og det ergonomiske design giver dig en perfekt bevægefrihed, som er alfa og omega for en god oplevelse. Særligt hvis du er ny udi strap-on disciplinen, kan det være rart at føle sig fri og ikke begrænset under legen. Sutra strap on seletøjet giver lidt ekstra beskyttelse ved dit skamben, så dildoen ikke støder for hårdt imod og du får en dårlig oplevelse. Ønsker du at nyde lidt pirrende vibrationer, kan du inde bag i fronten af seletøjet finde den hemmelige lomme og lægge vibratoren deri. Let og enkelt. Husk blot at have fyldt den op med batterier og hvis det er en trådløs vibrator at have fjernbetjeningen i nærheden.

Sådan bruger du Sutra fleecebetrukket strap-on harness med hemmeligt vibrator-rum fra Strap U

Tag først selen på. Også selvom denne er for stor. Det gør det nemmere at justere den undervejs. Når du har selen på, hiver du i remmene, så harnesset justeres ind og bliver mindre. På den måde tilpasses det din størrelse og din krop. Ønsker du at bruge vibratormuligheden, er det en god ide at lægge vibratoren i inden du tager harnesset på og strammer det. Når Sutra strap-on harness skal af igen, kan du løfte i spænderne og remmene vil blive løsere. På den måde spændes remmene op og du kan komme ud af dit harness igen.

Sutra fleecebetrukket strap-on harness kan spændes ud til en omkreds på 157 cm og benyttes med dildoer med en base på over 4,5 cm.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lene 01/21/2020

TrustPilot
Ingen slinger i valsen. Nemt hurtigt diskret og fungerede som det skulle ! Gode varer god betjening

Theis 01/21/2020

TrustPilot
Har handlet her flere gange. Tilfreds med levering og pris.

Jan Hansen 01/20/2020

TrustPilot
Alt var okay.

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.