Strap U fleecebetrukket strap-on harness med vibrator-rum

DKK 349,00

– Utroligt blødt og behageligt strap-on harness

– Nyd hemmelige vibrationer, mens du elsker med din partner

– Kan justeres så den passer op til en omkreds på 157 cm

På lager

Varenummer (SKU): 556431 Kategori:
Beskrivelse

Strap U sutra fleecebetrukket strap-on harness med hemmeligt vibrator-rum lader dig gemme på en hemmelighed. Det silkebløde strap-on seletøj fra Strap U har indbygget et smart, hemmeligt rum, der lader dig gemme et trådløst, vibrerende æg, en mini vibrator eller en anden klassisk vibrator, så det ikke kun er modtageren af elskoven, der får nydelse. Nu kan du nyde den pirrende summen fra din yndlingsvibrator, mens du støder og nyder at se din partner nyde den pirrende elskov. Strap-on leg behøver ikke kun gå en vej mere.

Det bløde fleece og det ergonomiske design giver dig en perfekt bevægefrihed, som er alfa og omega for en god oplevelse. Særligt hvis du er ny udi strap-on disciplinen, kan det være rart at føle sig fri og ikke begrænset under legen. Sutra strap on seletøjet giver lidt ekstra beskyttelse ved dit skamben, så dildoen ikke støder for hårdt imod og du får en dårlig oplevelse. Ønsker du at nyde lidt pirrende vibrationer, kan du inde bag i fronten af seletøjet finde den hemmelige lomme og lægge vibratoren deri. Let og enkelt. Husk blot at have fyldt den op med batterier og hvis det er en trådløs vibrator at have fjernbetjeningen i nærheden.

Sådan bruger du Sutra fleecebetrukket strap-on harness med hemmeligt vibrator-rum fra Strap U

Tag først selen på. Også selvom denne er for stor. Det gør det nemmere at justere den undervejs. Når du har selen på, hiver du i remmene, så harnesset justeres ind og bliver mindre. På den måde tilpasses det din størrelse og din krop. Ønsker du at bruge vibratormuligheden, er det en god ide at lægge vibratoren i inden du tager harnesset på og strammer det. Når Sutra strap-on harness skal af igen, kan du løfte i spænderne og remmene vil blive løsere. På den måde spændes remmene op og du kan komme ud af dit harness igen.

Sutra fleecebetrukket strap-on harness kan spændes ud til en omkreds på 157 cm og benyttes med dildoer med en base på over 4,5 cm.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.