0

Sex sele til stående sex

kr. 399,00

  • Prøv nye og vildere stående stillinger med anderledes penetration
  • Nem og fræk måde at håndtere din partner på
  • Ergonomisk: Flytter vægt fra arme til skuldre

På lager

Drømmer du og din partner om at udfordre tyngdekraften, når I har sex? Tænder i på sex i stående stillinger, men kæmper lidt med at få det til at glide for jer? Så kan denne behagelige og funktionelle sex sele gøre det meget lettere og sjovere for jer at lege med.

Sex selens stropper er justerbare, så de passer til flere forskellige kropstyper. Og så er selen bygget til at flytte vægten fra armene over på skuldrene med ergonomisk støtte, takket være konstruktionen omkring brystet. Komforten er også tænkt ind i både bærestykket på skulderstropperne og på den bærende del til din partner, med den superbløde polstring, så I undgår en snærende fornemmelse fra selen, når I bevæger jeres kroppe.

Der er fastmonteret håndtag på bærestykket, både som hjælp til din partner for at komme ind og sidde godt i selen, men håndtagene kan naturligvis også inkluderes i legen og lægge op til til at udfordre de forskellige stillinger i ønsker at lege med.

Juster sex selen til jeres størrelser og sørg for at stropperne er ordentligt fæstnet. Lad din partner tage bøjlerne om benene og brug håndtagene til at de kommer godt op at sidde. Så er det kun fantasien der sætter grænser for al det sjov i kan have i selen!

Specifikationer:

  • Materiale: Nylon, fleece, plastic og metal
  • Mål: Skulderstropper med polstring 40 cm. lange og 9 cm. i bredden.
  • Mål Størrelse: Brystbælte- fra 51-127 cm fra midterpunktet. Bøjler- fra 36-58 justerbart fra midterpunktet.
  • Kan vaskes med varmt vand og mild sæbe

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping