Ripples silikone dildo med flad base

DKK 249,00

– Dildo med let kurvning til g-punkts stimuli

– Sæt ripples på en strap-on, da denne har flad base

– Krumningen gør dildoen ideel til deep throat træning

– Allergivenlig silikone, fri for skadelige ftalater holder dig sikker.

Sort
Pink
Ryd
Varenummer (SKU): 948775 Kategori:
Beskrivelse

Skøn blød silikone med krumning, giver dig ekstra g-punktsstimuli. Størrelsen gør Ripples til den perfekte strap-on dildo, både for begynder såvel som den erfarne. Når du starter ud med pegging og strap-on elskov, er det vigtigt, at du kan føre den dildo, som er på dit seletøj. Det kan du med dildoen her, da den ikke er for tung samt at den også er fast i formen.

Du kan også sagtens bruge denne dildo til solo sex og onani. Uanset din fantasi, vil den sprede lyst og glædefyldte oplevelser alene eller med din partner. Du undgår allergier, da den er både ftalat- og latexfri. Den er derfor helt kropssikker.

Brug en god glidecreme med din dildo. Vi anbefaler brugen af Getmaxxx med din ripples. Skal den sættes på et strap-on harness, skal du føre den igennem ringen. Sørg gerne for, at der på dit harness er stof bag dildoen, så får du den bedste oplevelse. Du kan rengøre din dildo med sexlegetøjsspray eller mild sæbe og vand. Brug gerne intim sæbe.

Specifikationer:

  • Materialer: Medicinsk silikone, fri for skadelige ftalater
  • Allergivenlig: Ja, latex og ftalat fri
  • Længde 17,2 cm
  • Indførbar længde 16,5 cm
  • Diameter 3,2 cm

Yderligere information

VægtN/A
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.