Ripples silikone dildo med flad base

DKK 249,00

– Dildo med let kurvning til g-punkts stimuli

– Sæt ripples på en strap-on, da denne har flad base

– Krumningen gør dildoen ideel til deep throat træning

– Allergivenlig silikone, fri for skadelige ftalater holder dig sikker.

Ryd
Varenummer (SKU): Ripples silikone dildo med flad base Kategori:
Beskrivelse

Skøn blød silikone med krumning, giver dig ekstra g-punktsstimuli. Størrelsen gør Ripples til den perfekte strap-on dildo, både for begynder såvel som den erfarne. Når du starter ud med pegging og strap-on elskov, er det vigtigt, at du kan føre den dildo, som er på dit seletøj. Det kan du med dildoen her, da den ikke er for tung samt at den også er fast i formen.

Du kan også sagtens bruge denne dildo til solo sex og onani. Uanset din fantasi, vil den sprede lyst og glædefyldte oplevelser alene eller med din partner. Du undgår allergier, da den er både ftalat- og latexfri. Den er derfor helt kropssikker.

Brug en god glidecreme med din dildo. Vi anbefaler brugen af Getmaxxx med din ripples. Skal den sættes på et strap-on harness, skal du føre den igennem ringen. Sørg gerne for, at der på dit harness er stof bag dildoen, så får du den bedste oplevelse. Du kan rengøre din dildo med sexlegetøjsspray eller mild sæbe og vand. Brug gerne intim sæbe.

Specifikationer:

  • Materialer: Medicinsk silikone, fri for skadelige ftalater
  • Allergivenlig: Ja, latex og ftalat fri
  • Længde 17,2 cm
  • Indførbar længde 16,5 cm
  • Diameter 3,2 cm
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.