0

Mister B Læder Butt Plug holder Harness

DKK 879,00

  • Holder dit butt plug sikkert i numsen, mens du laver andre spændende ting med dine hænder
  • Læder harness fra Mister B, med justerbare og låsbare stropper
  • God justerbar størrelse, der passer til de fleste
  • Passer til stort set alle butt plugs med fod
Varenummer (SKU): 246251 Kategorier: , , ,

Kroppen forsøger helt naturligt at skubbe vores butt plugs ud af os, især når vi vil beholde dem inde. Derfor har Mister B skabt den perfekte sele til at holde tingene på plads, mens dine hænder er frie til at lave alt muligt andet.

Mister B Læder Butt Plug holder Harness er det perfekte seletøj til at holde dit butt plug sikkert i numsen, mens du laver andre spændende ting med dine hænder. Mens kroppen forsøger at skubbe dit butt plug ud, kan du slappe af og føle dig tryg ved at vide, at din bliver siddende. Dette seletøj er også fuldt ud låsbart, så du fx kan sikre dig, at din partner beholder plugget i. Der er mulighed for at montere hængelåse på den vandrette rem langs taljen og på de lodrette stropper til butt plug og cockring (4 stk. i alt).

Denne sele kommer med en standard penisring, som du nemt kan udskifte med din favorit for at få en perfekt pasform. Den polstrede, dråbeformede buttplug-pude har fire velcro-stropper, der passer til næsten alle butt plugs, fra store til små. Låsbare spænder i skinnende stål giver selen et ekstra kinky look.

Det justerbare bælte i taljen passer til alle fra 75 cm til 100 cm i omkreds. Læderet er et naturmateriale og vil give sig en smule med tiden.

For at pleje dette produkt skal du tørre det af med en fugtig klud og tørre det af med en ren klud. Du kan også bruge vores læderfedt årligt for at forlænge læderets levetid.

Specifikationer:

  • Fremstillet i læder og metal
  • Justerbar omkreds fra 75 – 100 cm
  • Passer til de fleste butt plugs
  • Butt plug medfølger ikke

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping