Mighty midnight stor solid dildo med flad base

DKK 349,00

– Kæmpe-dildo med sugekop

– God til strap-ons

– Fleksibelt PVC-materiale

Ikke på lager

Varenummer (SKU): Mighty midnight stor solid dildo med flad base Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Denne Goliat af en dildo er lavet af PVC. Det betyder at overfladen er glat og hård, men at selve skaftet er fleksibelt. Mighty Midnight tilpasser sig derfor din krop når du bruger den. Dette er nødvendigt på grund af den ret krasbørstige størrelse. Mighty Midnight er 25 centimeter lang og af disse kan 20 indføres i diverse kropsåbninger. Med en diameter på næsten fem centimeter er dildoen en udfordring for begyndere, men burde gøre de fleste med hang til en god udfyldning ganske glade.

Det midnatssorte vidunder er forsynet med en kraftig sugekop, så den kan sættes fast på overflader som klinker, lakeret træ, metal og glas. Skal den bruges solo er dette genialt, da det giver dig frie hænder. Den er også velegnet til at sætte i strap-on-seler – fx denne. Den her dildo er nok til at få de fleste subs ned på deres grædende knæ – bare ved at vise den frem!

Specifikationer:

  • Materiale: PVC
  • Længde 25 cm
  • Diameter op til 5 cm
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.