Trinity elskovsgynge og sex swing

DKK 1.495,00

– Solid elskovsgynge til jeres fantasifulde lege

– Nyd hinanden med elskov på måder, du aldrig havde turdet drømme om

– Ekstra foret støtte til ryg, ben og lænd

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): Trinity elskovsgynge og sex swing Kategorier: , , , , , , , ,
Beskrivelse

Vær fantasifuld og eksperimenter med din partner. Trinity elskovsgynge giver dig mulighed for at nyde sex med din partner i positioner, du aldrig havde turdet drømme om kunne lade sig gøre. Hvilken måde skal I elske idag?

Oplev erotiske lege og eksperimenter svævende i luften. Elskovsgyngen holder dig sikkert oppe. Du kan læne dig tilbage og nyde de behagelige stropper og elskoven med din partner. At montere gyngen kræver blot, at det bærende element i dit hjem findes, der bores et hul og gyngen monteres. Let og enkelt. Du kan se en monteringsvejledning.

Mangler du et sted at sætte hænderne, mens du elsker? Så er der påsat en ekstra stål stang, du kan hvile hænderne på. Stropper til ryg, lænd og ben er ekstra foret for den højeste komfort. Du kan roligt føle dig sikkert, mens du nydelsesfuldt svæver gennem luften.

Vær opmærksom på, at kropsvægten ændres i svævende tilstand.

Specifikationer:

  • Materialer: Stål, nylon
  • Pakken indeholder gynge og stropper, monteringssæt. 
  • Værktøj til montering medfølger ikke.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.