Trinity elskovsgynge og sex swing

DKK 1.495,00

– Solid elskovsgynge til jeres fantasifulde lege

– Nyd hinanden med elskov på måder, du aldrig havde turdet drømme om

– Ekstra foret støtte til ryg, ben og lænd

Kun 1 tilbage på lager

Beskrivelse

Vær fantasifuld og eksperimenter med din partner. Trinity elskovsgynge giver dig mulighed for at nyde sex med din partner i positioner, du aldrig havde turdet drømme om kunne lade sig gøre. Hvilken måde skal I elske idag?

Oplev erotiske lege og eksperimenter svævende i luften. Elskovsgyngen holder dig sikkert oppe. Du kan læne dig tilbage og nyde de behagelige stropper og elskoven med din partner. At montere gyngen kræver blot, at det bærende element i dit hjem findes, der bores et hul og gyngen monteres. Let og enkelt. Du kan se en monteringsvejledning.

Mangler du et sted at sætte hænderne, mens du elsker? Så er der påsat en ekstra stål stang, du kan hvile hænderne på. Stropper til ryg, lænd og ben er ekstra foret for den højeste komfort. Du kan roligt føle dig sikkert, mens du nydelsesfuldt svæver gennem luften.

Vær opmærksom på, at kropsvægten ændres i svævende tilstand.

Specifikationer:

  • Materialer: Stål, nylon
  • Pakken indeholder gynge og stropper, monteringssæt. 
  • Værktøj til montering medfølger ikke.

Yderligere information

Vægt4 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.