0

uPlay JoySwing Sexgynge

(3 kundeanmeldelser)

kr. 1.249,00

– Nyd elskov med din partner i flere forskellige positioner

– Sex gyngen kan drejes 360 grader

– Meget behagelig i brug

På lager

Sex i flere forskellige positioner – let og enkelt. Nu er det blevet legende let at have svingende elskov i luften. Den store fordel er, at I kan være mere kreative med jeres måde, at nyde elskov på.

uPlay 360 grader Sexgynge er en holdbar, behagelig og stærk elskovsgynge. Når blot den er monteret i en bærende bjælke, vil I kunne dyrke elskov på flere forskellige måder end tidligere. Følelsen af, at svæve i luften, støttet af nylon stropperne er helt fantastisk. Hvad end hun ligger med maven nedad eller opad. Gyngen monteres let, du skal blot følge vejledningen, der står på engelsk og ligger i kassen.

Gyngen har ekstra komfort med forede seler til ben, baller og ryg. En rigtig god sexgynge til prisen.

Specifikationer:

 • Materialer: Nylon, ABS plastik, Metal
 • Kroge mm. til montering i loft medfølger

3 anmeldelser af uPlay JoySwing Sexgynge

 1. Tilfredse mig

  KØB DEN HER! Jeg kan virkelig kun anbefale sexgyngen her. Vi købte den for en uge siden og har nok aldrig brugt et stykke “sexlegetøj” så meget!

  God støtte, let at montere og nem at få ned igen (når der kommer gæster på besøg). Alle pengene værd.

 2. Jørgen S. B.

  Man skal lige forstå hvordan de forskellige stropper skal anvendes… vil mene at der godt kunne bruges endnu en strop til nakkestøtte. Ellers et meget godt produkt som har givet mange frække oplevelser både for mig og min kone

 3. Sofie

  Et virkelig simpelt produkt som bare er sjovt! Nemt at sætte op og giver virkelig nogle frække oplevelser! 😉 Kan varmt anbefale denne.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping