Tilbud

uPlay JoySwing Sexgynge

DKK 1.249,00 DKK 599,00

– Nyd elskov med din partner i flere forskellige positioner

– Sex gyngen kan drejes 360 grader

– Meget behagelig i brug

På lager

Varenummer (SKU): uPlay JoySwing Sexgynge Kategorier: , , , , , , , ,
Beskrivelse

Sex i flere forskellige positioner – let og enkelt. Nu er det blevet legende let at have svingende elskov i luften. Den store fordel er, at I kan være mere kreative med jeres måde, at nyde elskov på.

uPlay 360 grader Sexgynge er en holdbar, behagelig og stærk elskovsgynge. Når blot den er monteret i en bærende bjælke, vil I kunne dyrke elskov på flere forskellige måder end tidligere. Følelsen af, at svæve i luften, støttet af nylon stropperne er helt fantastisk. Hvad end hun ligger med maven nedad eller opad. Gyngen monteres let, du skal blot følge vejledningen, der står på engelsk og ligger i kassen.

Gyngen har ekstra komfort med forede seler til ben, baller og ryg. En rigtig god sexgynge til prisen.

Specifikationer:

  • Materialer: Nylon, ABS plastik, Metal
  • Kroge mm. til montering i loft medfølger
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.