Fikseringssæt af hænder til dør

DKK 299,00

– Praktisk sæt med dørstropper og manchetter

– Robust sæt, der er sikkert at benytte

– Giver dig mulighed for, at bruge dit hjem som en legeplads

– Nemme at benytte og skader ikke dør eller dørkarm

På lager

Beskrivelse

Du kender det måske. Legen er oftest centreret om dobbeltsengen – men det kunne være fedt, hvis hjemmet kunne blive omdannet til en pop-up legeplads. Det er muligt med vores dør fikseringssæt – også selvom du har børn.

Manchetterne, er en af de ting Martin anbefalede, i sin blog omkring BDSM på budget. Manchetsættet er økonomisk og let at benytte – og så fylder det ingenting. Du er klar til at give dig i kast med erotisk dominans og dør fiksering, når sættet lander i din postkasse.

Sættet består af to dørstropper med en plastik stopper på hver. Du sætter blot stof delen på stroppen i klemme når du lukker døren. Selve plastik stopperen skal være på ydersiden af døren. Nu kan du spænde din partner fast til manchetterne – og nyde ham eller hende.

Manchetterne er bløde og utroligt behagelige at have på.

Specifikationer:

  • Sæt bestående af to dørstropper med manchetter
  • Materialer: Slidstærkt nylon med velkro lukning
  • Maks længde på stropper 39 cm (kan justeres til kortere)

Yderligere information

Vægt0.3 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.