0

Master Series Interlace Sengefikseringssæt

kr. 649,00

  • Det perfekte sengesæt til dig der vil udnytte dobbeltsengen til fulde!
  • Interlace skaber et solidt anker under sengen, der gør at din partner ligger ordentligt spændt fast, klar til brug.
  • De bløde manchetter får din slave eller slavinde til at kunne slappe af under legen, så nydelsen er i højsædet

På lager

Varenummer (SKU): 397482 Kategorier: , ,

Master Series Interlace sengefikseringssæt er det perfekte sæt til dig, der ønsker en god, sikker fiksering med frihed. Frihed til at lege, eksperimentere og sætte din partner i forskellige positioner. Interlace sengefikseringssættet ligger et solidt anker under sengen, der holder de mange forskellige fikseringspunkter på sengen godt på plads. Din slave eller slavinde vil blive fikseret med de fire medfølgende manchetter, der med en inderside af blød neopren føles helt fantastisk.

Det nyskabende interlace sengefikseringssæt er et innovativt pust til nye dominante. Slut med fikseringssæt, der fastlåser en fikseringsmetode. Sæt din partner fast i doggy style, liggende eller en helt tredje position – kun fantasien sætter grænserne. Selve basen i Interlace sengefikseringssæt er udført i stærk nylon med solide ringe af metal.

Interlace sengefikseringssæt over og under sengen – Sådan monterer du det

Dette smarte fikseringssæt monteres på sengen så der vandret på både over og underste del af sengen kører en strop hele vejen rundt. Sættet er fremstillet til en normal dobbeltseng. Det store fikseringskors på Interlace sengefikseringssæt fra Master Series skal være helt udstrakt.

Manchetterne af neopren spændes fast om din partners hænder og klikkes på fikseringspunkterne, så du let kan klikke din partner fra det ene punkt til det andet.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping