Senge fikseringssæt fra Fresh

DKK 375,00

– Nemt, hurtigt og transportabel fiksering

– Passer til senge i alle størrelser

– Komplet pacificering

På lager

Varenummer (SKU): 572219 Kategorier: , , , ,
Beskrivelse

Med dette transportable sæt af remme og manchetter, kan du fiksere din slave stort set hvor som helst. Tag sættet med på ferie, i sommerhuset, på forretningsrejse eller brug det derhjemme, hvis du har behov for at skjule dine aktiviteter for samboer eller børn.

Sættet består af et H formet rem-system, der kan indstilles efter sengens størrelse. Systemet holdes på plads af madrassens – og slavens egenvægt. Der er ingen mulighed for at komme fri, når først man er bundet fast.
For at gøre sættet så transportabelt som muligt er remmene fremstillet af letvægtsnylon. Machetterne er af blødt, men holdbart neopren og lukkes med industri velcro. Det samlede resultat er et produkt der ikke vejer noget særligt, men er ganske solidt, kan anvendes til total fiksering og bruges overalt!

Bemærk: For holdbarhedens skyld er dele af sættet af metal, så lad være at medbringe det i håndbagagen i lufthavnen.

Specifikationer:

  • Sæt med manchetter, blindfold og stropper
  • Materialer: Neopren, metal og nylon
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.