0

Master Series Subtrap dør-fikseringssæt

kr. 649,00

  • Smart dørfikseringssystem, der skåner karmene
  • Tag din partner op ad døren med fiksering på en ny måde
  • Bløde håndjern fra Subtrap-sættet, får din partner til at nyde legen

På lager

Varenummer (SKU): 543797 Kategorier: , , , ,

Subtrap dør-fikseringssættet fra Master Series er et must til dig, der ønsker friheden i at fiksere din partner opad døren. Fikser din partner til døren og dyrk hed elskov eller sving pisken. Du har friheden til at vælge, hvad du vil lege. Imens du nyder din partner, skåner du døren. Nylon-fikseringen er en sikker og skånsom måde at skabe gode fikseringspunkter.

De silkebløde neopren manchetter, der er en del af Subtrap dør-fikseringssættet fra Master Series, føles behagelige mod huden. Du slipper for gnaven og andet ubehag, der kan komme. Særligt hvis din partner har tendens til at svede, mens I elsker, kan neopren være et godt alternativ til håndjern i stof.

 

Dyrk elskov stående med Subtrap dør-fikseringssæt let og enkelt

Sæt Subtrap dør-basen rundt om døren, så hver af basens ender går lige meget ud når døren er lukket. På den måde skaber du et stabilt og ligevægtigt fikseringspunkt. Giv din partner de bløde neopren manchetter på hænder og fødder. Nu kan du let og enkelt klikke dem på Subtraps fire smarte fikseringspunkter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping