Multi gabestok i stål

DKK 2.499,00

– Fastspænd din partner på alle fire, mens dildoen udblokker anus eller vagina
– Sættet består af praktisk taske, delene til at samle gabestokken, karabinhager, dildo og to par manchetter
– Juster gabestokken, så den passer til dig.

Ikke på lager

Beskrivelse

Multi gabestok i stål til den dominante eller underkastede, der ønsker at have en dungeon i soveværelset som let kan pakkes sammen og gemmes under sengen. Denne multi gabestok er et smart SM møbel, der giver mulighed for at fiksere og udblokke den underkastede, altså fylde din partners vagina eller anus, på bordet. Flyt gabestokken op på bordet og fiksér den underkastede slave eller slavinde her, så du kan udstille ham eller hende. Nyd synet af en fastspændt underkastet, der lydigt afventer din næste udfordring.

Du kan justere placeringen af både halsbånd og dildo på multi gabestokkens grundstang eller fjerne den ene eller begge helt. De silkebløde manchetter sættes først på hænder og fødder. Derefter klikkes de på multi gabestokken i stål med de medfølgende karabinhager. En karabinhage i D-ringen på manchetten og derefter i øjet på selve gabestokken.

Sådan samler du din multi gabestok i stål

Læg først de to dele med øjer i hver sin side (del til fødder og del til hænder), så der er godt plads imellem dem. De skal lægge, så de to yderringe ligger vandret og der kan komme en stang igennem midterhullet. Den korte af de to er til fiksering af hænder, den lange til fiksering af fødder. Tag nu den lange stang og sæt den igennem midterhullet på fodstykket. Spænd skruen, så den sidder godt fast. Tag nu den stang, der er et vandret ”rør” og en lang stang op. Før røret igennem den lange stang og spænd den fast, så det passer med at den ligger som du gerne vil have dildoen skal ligge. Tag nu stangen med dildoen, før rørets åbning ned over røret du lige har spændt fast på bundrøret og skru den fast. Vælg nu multi gabestokkens anden lange stang, før den over den lange stang og spænd fast. Nu skal du finde den lille stand med ”røråbning i den ene ende og o-ring i den anden. Før røråbningen over grundstanden og placer den hvor du tror halsbåndet skal fikseres. Du kan også udelade denne stang hvis du ønsker. Spænd fast. Sidste trin er at fastgøre den stang, der skal fiksere hænderne. Røråbningen føres over basestangen og du spænder.

Nu kan du nemt og enkelt flytte rundt på dildoens placering samt placeringen på halsbåndets fikseringspunkt. Fiksér manchetterne ved at skrue karabinhagerne op, fange o-ringen på multi gabestokken og d-ringen på manchetten og skrue karabinhagen sammen igen. Let og enkelt.

Yderligere information

Vægt1 kg
Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.