0

UP penis pumpe med blød silikone vagina

kr. 179,00

  • Denne penis pumpe er god til nybegynderen
  • Kommer med både en blød og lækker silikone vagina som mundstykke og 3 seals
  • Manuel pumpe med ventil, så den er let at tilpasse
  • Let at rengøre

På lager

Oplev en hårdere og længerevarende erektion og lækkert stimulerende vakuum med UP penispumpen.

Penispumpen møder dig med en silkeblød vagina, der omslutter dig, så snart du fører den ind. Når den er inde, kan du bruge den manuelle pumpe, så der dannes et behageligt og stimulerende vakuum. Vakuummet sender blodet ud i penis, så den bliver hårdere og mere følsom overfor berøring og stimuli.

Pumpen kommer med 3 forskellige seal mundstykker, så du kan finde den størrelse der passer til dine behov. På cylinderen er der en lineal imprentet, så du kan måle, hvor meget dit lem vokser under vakuummet.

Sådan gør du: Påfør en god mængde vandbaseret glidecreme på hovedet af din penis, og på enten silikone vaginaen eller en af de tre seals. Før lemmet ind til roden af penis (ikke testiklerne) i cylinderen og pump, indtil du er tilfreds med følelsen og størrelsen. Hvis det føles lidt for stramt, kan du trykke på den lille ventil på slangen, der bryder lidt af vakuummet.

Der er mange brugere af penis pumper der oplever, at deres penis er meget mere følsom under onani og samleje efter brug af penispumpen. Vil du gerne holde erektionen i lidt længere tid, kan du med fordel sætte en penisring ved roden efter brug.

Penis pumpen er let at rengøre efter brug. Brug varmt vand og sæbe til at vaske både cylinder, håndtag og mundstykker med og lad den lufttørre. Når du har vasket silikone vaginaen, anbefaler vi at du pudrer den med majsstivelse eller talkum så snart den tør, for at beholde sin glatte og lækre overflade.

Specifikationer

  • Materiale: Medicinsk TPE silikone, ABS plastik og allergifri PVC
  • Længde: 18,5 cm
  • Indre diameter: 4,7 cm
  • 3 seal mundstykker i PVC
  • En silikone vagina

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping