0
Seneste indlæg
Kategorier

Før du ringer 112 – om grundlæggende sikkerhed under sexleg og BDSM

Tips og Tricks

Sexleg gik helt galt! Måtte skæres fri af brandvæsenet! Tog på hospitalet med roll-on-deodorant i numsen!

Det sker jævnligt at de mere farvestrålende medier bringer historier om ulykker, forårsaget af sexlege, og det kan man da heller ikke fortænke dem i. Historierne er ofte pinligt-sjove, og efterlader læseren med en nysgerrig undren over hvordan andr mennesker hænger sammen oven i hovedet. Den slags historier er interessante, selv hvis de er skrevet ud fra sensationalistiske kriterier.

Særligt de sidste par dage – før, under og efter premieren på Fifty Shades-filmen – har der været mange af den slags historier. Det er der som sådan ikke noget mærkeligt i, for selvfølgelig inspirerer sådan en film folk til at eksperimentere. Desværre er Fifty Shades en fiktionel sexfantasi, ikke en manual til BDSM – hvilket forfatteren da heller aldrig har påstået. Vi har derfor lavet denne udførlige liste over sikkerhedsforanstaltninger, som man skal sørge for er på plads, hvis man er helt ny til BDSM.

Jeg vil understrege at der er mange ting på denne liste der vil forekomme meget oplagte, men ser man på mængden af skader og alarmcentraludkald, må man konkludere at en liste som denne er nødvendig! Vi ønsker ikke at tale ned til nogen, men vi vil på den anden side gerne sørge for at alle kan lege trygt.

Fiksering og sikkerhed

Der er en lang række forholdsregler man kan tage, hvis man gerne vil undgå at brandvæsenet skal dukke op og skære en eller flere personer fri fra dobbeltsengen.

Reb: Brug aldrig for tyndt reb eller bånd. Mange prøver sig frem med gavebånd af kunstsilke, der da også har en æstetisk værdi, eller med sejlgarn, der er meget stærkt i forhold til tykkelsen. Problemet er at knuderne bliver meget små, så man ikke kan komme til at binde dem op igen. Brug derfor altid reb der er mindst end 6-7 mm. Så kan du altid få fat og arbejde med rebet. Hav dog altid en god saks eller hobbykniv i nærheden.

Håndjern, kæder, etc.: Vi har skrevet det før i andre artikler: Køb aldrig andet end den bedste kvalitet af håndjern. Får du strammet dem for meget, er det meget vigtigt at låsen virker øjeblikkeligt, så man kan forhindre skader på den fikserede. Brug aldrig kæder du ikke kan klippe over med det værktøj du har til rådighed. En kraftig boltsaks kan erhverves for under hundrede kroner i Harald Nyborg – den kommer med min personlige anbefaling (jeg var også nybegynder engang). Generelt skal man aldrig gå efter billige låse, som dem fra Tiger. Køb kvalitet der ikke går i baglås. Vi sælger nogle af de bedste på markedet, i sæt af fire, der alle passer samme nøgle – så skal man heller ikke til at finde den rigtige, hvis man pludselig får travlt.

Andre sjove ting: Der er noget dejligt råt og impulsivt ved at bruge forhåndenværende udstyr, som tape og kabelstrips, til en god omgang impuls-bondage. Her er der også nogle sikkerhedsregler, selvfølgelig. Industri-tape, som fx gaffa, må aldrig sidde på følsomme steder. Det skal jo af igen.Sæt det aldrig over øjne, anus eller kønsorganer, og pas på med steder på kroppen hvor der er tæt behåring. Du kan også købe bondage-tape, hvis du vile være helt sikker. Kabelstrips kommer man nemt til at stramme for meget, så hav altid en bidetang parat til at fikse det.

Skal du være helt sikker på at Falck ikke behøver at kigge forbi, anbefaler jeg rigtige BDSM-manchetter. Det forekommer som en stor investering hvis man bare lige skal prøve fiksering for første gang, men hvad sikkerhed angår er det alle pengene værd – og de behøver ikke koste en herregård. Manchetter lukkes med spænder, ligesom et bælte, og er som regel forsynet med foer, der ikke efterlader mærker når man skal på arbejde.

 • Sorte Pro Stålhåndjern – Mister B
  DKK 649,00
 • Stålhåndjern med hængsel – Mister B
  DKK 599,00
 • Bomuldsreb med kerne 10 m.-0
  Bomuldsreb – Forskellige farver og længder
  DKK 49,00DKK 99,00
 • Bondage tape-0
  Bondage tape
  DKK 59,00

Penisringe du kan undslippe

Når ambulancen tilkaldes eller folk bliver indlagt på grund af sexleg, er der en uhyggeligt stor sandsynlighed for at det har noget med en penisring at gøre. Jeg siger ikke at de er farlige, blot at rigtig mange mennesker bruger dem forkert, eller simpelthen køber det forkerte.

Er du helt grøn inden for brugen af penisringe, kan du med stor fordel starte med elastiske modeller. De er holdbare og de klemmer rigtigt skønt, men kan altså også udvides og trækkes af igen, hvis noget går galt. Vi har flere varianter af disse. Der findes også penisringe af silikone, der kan indstilles efter størrelse, og lirkes større hvis de skal af. Et andet, og langt mere langtidsholdbart, begynder-produkt er pikselen, der har samme funktion som ringene, men kan indstilles og åbnes med trykknapper – så er du helt sikker på ikke at sidde i klemme. Når man er blevet fortrolig med disse løsninger, kan man starte på ringe af ufleksibel gummi og stål.

 • Penisring i aluminium i flere farver
  DKK 95,00
 • 5 stk. Rainbow penisringe-0
  5 stk. Rainbow penisringe
  Vare på tilbud
  DKK 129,00 DKK 99,00
 • Oxballs Slave Penis Ring-0
  Oxballs Slave Penis Ring
  DKK 139,00
 • HexNut sort penisring-0
  HexNut sort penisring
  DKK 69,00
 • Penis ring med vibrator-0
  Penis ring med vibrator
  DKK 49,00
 • Justerbar Penisring i silikone -0
  Justerbar Penisring i silikone
  DKK 69,00

Sexlegetøj – undgå pinlige lægebesøg

Ulykker med sexlegetøj er naturligvis ikke kun et problem for BDSM-folket, men for alle. De forholdsregler man kan tage i den forbindelse virker om muligt endnu mere logiske end de overstående, men så længe man hører skrækhistorier fra mave-tarm-kirurgisk afdeling er der vel brug for at udbrede dem:

Lad vær at stikke forkerte ting op i dig selv. Der er ingen grænser for hvad der er blevet opereret ud af folks kropsåbninger. Hvis man tænder specifikt på at stikke nogle af disse ting op i sig selv eller sin partner, er der ikke meget vi kan gøre. Er man derimod bare i tvivl om hvad man skal vælge, er vi altid åbne for at dele ud af gode råd. Dildoer og plugs har den form de har af en årsag. De glider nemmere ind, kommer nemmere ud igen, og er forsynes med forskellige typer af stopklodser, så de ikke forsvinder op i dig, eller sætter sig fast.

Hvis man gerne vil udforske sexlegetøjets fantastiske verden er der én hovedregel: Start ikke for stort. Det kan godt være at du fantaserer om fisting eller en kæmpe-pik, men hvis du aldrig har prøvet sexlegetøj, så start i en mindre kategori og arbejd dig opefter. Dette gælder særligt legetøj til analsex, hvor man heldigvis kan købe træningssæt med plugs i mange størrelser.

Et sidste godt råd er glidecréme. Et ekstremt fåtal af mennesker producerer nok sekreter til at glidecréme er unødvendigt. Resten får meget stor glæde af det! Dette gælder også især analsex, men de forskellige overflader på vaginalt sexlegetøj kan reagere uheldigt med kussens kemi – der er unik for hver kvinde. Gå derfor aldrig ned på smørrelse.

Sidst, men ikke mindst: Lad vær at stikke pikken ind i noget, det ikke er meningen at du skal stikke den ind i. Vi har hørt og læst historier om alt fra støvsugere, til udstødningsrør, og sågar brødristere! Og naturligvis brandvarm æbletærte, hvilket heller ikke kan anbefales. Alle sexshops – vores inkluderet – har et varieret sortiment af onani-legetøj til mænd. Hvis din hånd ikke længere gør tricket, er jeg sikker på at du kan finde noget hos os der gør!

Således har vi dækket alle de mest udbredte skader og pinlige optrin, forbundet med sexleg og BDSM. Undtagen et enkelt område: Slag og smæk. Det ville simpelthen fylde flere artikler i sig selv, men dem har vi heldigvis allerede skrevet.

Vi har en guide til slagsredskaberne i vores sortiment her, og en guide til hvordan man giver en god hånd-spanking her.

Pas rigtig godt på jer selv og hinanden derude, og mor jeg godt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping