0

Oxballs Slave Penis Ring

DKK 139,00

– Penis ringen giver dig kraftigere og længere erektion

– Ideel til dig, der føler du kommer for tidligt

– Med smart statement, så du kan fortælle om du er master eller slave

– Vend blot penisringen efter, hvilket statement der passer til dig.

Kun 1 tilbage på lager

Varenummer (SKU): 771149 Kategorier: ,

Det er så irriterende, når du føler, man får udløsning for tidligt. Eller du føler, at du har svært ved at holde rejsningen. Er du master, altså herre, eller slave, er denne penis ring særligt en hjælp til dig.

Oxballs er kendt for sine produkter, der altid er af meget høj kvalitet. Master – Slave penisringen er ingen undtagelse. Den giver dig et udtryk, mens du kan nyde én god, kraftig erektion – enten som master eller som slave. Det giver enten sex lidt humor eller dig mulighed for at vise hvem du er; i soveværelset, bdsm klubben eller swinger klubben. Det betyder intet.

Penis ringen strækkes let. Sørg for at penis er erigeret (stiv) før du ruller den på. Det kan være en god ide, at smøre penis med en god glidecreme før du fører ringen ned om roden på penis. Det gør det lettere at få den af.

Husk at det maks. anbefales at benytte en penis ring i 20 minutter ad gangen, da du ellers kan få problemer med blod cirkulationen.

Specifikationer:

  • Materiale: TPR

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping