Seneste indlæg
Kategorier
Pige får en god spanking af hendes lærer i erotisk rollespil.

Hit med en god spanking – Gode råd til leg med smæk og endefulde

Guides

Vennerne omkring mig forbinder smerte med noget negativt. Når man falder ned af trappen med en rød numse – ja det er negativt. I vores tid er spanking kommet for at blive. En disciplin under dominans, som både kan have masochister og underdanige som nydere – fordi de gammeldags dyder med en tur over knæet i høj grad er en af dominansens klassikere. Når den dominerende forklædt som lærer eller lærerinde, en mørk dag med stearin lys i skole stuen beder dig som elev komme tættere på og tvinger dig over knæet, kan du måske mærke suset i maven. Så begynder slagene med hånden langsomt at falde og senere skiftes den måske ud med andre slagredskaber – hvem ved – for i styrer legen og intensiteten imellem jer er den bærende.

Det handler om at give sig hen under spanking

En seance af sådan grad er måske et dybt ønske for nogle – andre har måske været der og delt oplevelsen. Skal man udforske en sådan seance, er det utroligt vigtigt at man er klar til at give sig hen og svæve i sig selv. Det handler om, at i sammen skaber et rum, hvor tid og sted ikke findes, men hvor i sammen maler oplevelsen. Få lærerinden til at træde i karakter – men husk at eleven også har sit ansvar for, at seancen forløber som den skal – ved at provokere når der føles trang, men også til tider være lydig og dydig. Når de gamle dyder findes frem og vi svæver tilbage i tiden, til skrivepulten, bænken og den primitive tavle, som er centrum for al læring, er vi mennesker små og det handler om disciplinen i de primitive rammer. Uden mobiltelefonen, som ikke var opfundet på denne tid, uden computere og ipad men med blyant og papir i hånd til at fange noterne, som lærerinden så smukt har skrevet på tavlen. Måske mestrer du ikke formskriften men det kan du komme til. Det handler om fantasi og kreativitet, når læreren skal tilrettelægge og planlægge din skole time.

Find sammen et godt udgangspunkt. Dansk er et klassisk fag som nemt kan blive omdrejningspunktet for skole opdragelsen. Omgivelserne er for så vidt ligegyldige, selvfølgelig vil en gammel skolestue være et plus, men har i den ikke, ja så find en ramme der passer jer. En i begge er trygge i og som virker for jer. Husk blyant, papir og tavle samt kridt. Klæd jer pænt på, find salmebogen frem og udlev jeres skolefantasi sammen. Den kan bringe jer så umådeligt tættere sammen. Når lærerinden udfordrer elevens grænser, kan du som elev vælge at tage udfordringen og være provokerende eller lydig. Det er vigtigt, at I begge føler jer trygge og tilpas, for det kræver sin mand eller kvinde at svæve ind i en rolle, man ikke er helt vant til.

Slagredskaber – her skal I være opmærksomme

Når straffen skal falde, skal læreren eller lærerinden være klar til at gribe chancen for at samspillet fungerer. Primitive slagredskaber er godt, men er I klar til det så bring også gerne nutidige slagredskaber ind i legen. En basis, som jeg synes er vigtig at have med som center er håndflade spanking. Kropskontakten bringer jer tættere sammen og kan bekræfte, at i rollespiller og nyder hinanden. For mig er den bedste spanking med hånden ikke helt strakt. Lad hånden blive i en stilling, hvor positionen er lige under strakt i håndfladen. Der skal gerne være, så der kan være en lille valnød indeni håndfladen, og det er super hvis fingrene går med i let bøjet position. Det lyder måske indviklet, men prøv jer frem. Med den metode er min erfaring, at det er nemt at varierer slagstyrken og samtidig ikke slå for hårdt. Overstrakt hånd kan give en følelse af manglende kontrol i hånden hos nogle. Når I har lyst kan i gå videre til et spanskrør eller til en paddle. Spanskrøret er lige så en klassiker i rollespil, men vær opmærksom på, hvilket spanskrør i vælger. Håndreglen er, jo tyndere spanskrør, des mere stikkende følelse efter et slag. Det handler om, at slag fladen er så stor som muligt, hvis man vil have en så skubbende følelse som overhovedet muligt. Når det kommer til materialer af spanskrør, gælder det at manilla i tynde spanskrør er langt bedre end bambus, da bambus splintrer når det knækker og kan give nogle ubehagelige skader. Plast overflader giver et mere stikkende slag – her findes bl.a. termoplast spanskrør, der er præcise og hårde.  Selve paddlen, føles som en overstrakt hånd og er en hjælper, når man har fået ondt i hånden som yder eller når man gerne vil afveksle med et slagredskab. Det er godt til begynderen og utroligt nemt at benytte.

Spanking behøver ikke være voldsomt. Er din partner god til at variere sit slag, kan det føles, som en kælen for numsen. Pust på ballen inden et slag og få en helt anden følelse, når ballen køles ned før et slag. Det gør også, at slaget for nogle måske kan føles mere kærligt.

Vigtigst af alt

Husk hinanden når I spanker derudaf – det handler om samspillet med hinanden, for uden det, ja så føles en god spanking altså ikke nær så rar, som hvis i kunne smile til hinanden undervejs.

2 svar til “Hit med en god spanking – Gode råd til leg med smæk og endefulde”

  1. mrs. sommer siger:

    hej michelle.
    jeg vil gerne stille dig et spørgsmål til dig. Hvor er det muligt at skrive det henne??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.