0

Bondage tape

DKK 79,00

  • Bondage tape med mange muligheder, da den kun klistrer på sig selv
  • Tapen kan bruges til at lave beklædning og ikke mindst er den god og enkel til fiksering af din partner
  • Lav et blindfold, gag eller fikser din partner til en stol eller lignende
Gul
Rød
Sort
Klar
Lilla
Pink
Lyserød
Ryd
Varenummer (SKU): 295212 Kategorier: , , , ,

Sæt din partner i en klæbrig situation med denne ikke-klæbende bondage tape. Den skinnende PVC-tape klæber kun til sig selv, så det ikke klæber til hår eller efterlader nogen klæbrige rester. Den er perfekt til både nybegyndere og fetish-elskere.

Bondage tape kan både bruges til at binde hænder og arme, lave en gag/bidsel, bind for øjnene eller bruges som beklædning og udsmykning på kroppen. Hvis du er kreativ, kan du let lave armbånd, nederdele, blindfolds eller bikinier. Da bondage tape er stærk, vil du let kunne fiksere din partner fra top til tå og tage kontrollen. Du kan for eksempel lavet et blindfold, binde munden til, fiksere håndled og arme, lår og ankler samtidig. På den måde bliver din partner fuldstændig fikseret fra top til tå uden brug af andre remedier.

Bondage tape er utroligt let at bruge. Rul den jævnt rundt om den kropsdel ​​og overflade, du vil fiksere eller udsmykke. Brug stolarme, stænger, stativer eller andet, du kan finde for at holde din partner på plads. Da den udelukkende er selvklæbende skal du blot fastgøre det ene lag tape med det andet.

Når I er færdige med legen, kan tapen let fjernes ved at tilbagerulle den, så den kan genbruges. Hvis den sidder for godt fast, kan den altid klippes op. Vi anbefaler altid at have en saks i nærheden for en sikkerheds skyld, hvis der er behov for en hurtig frigivelse.

Specifikationer:

  • Vores bondage tape er ca. 5 cm bred, 10 meter lang og fås i forskellige farver
  • Fremstillet at skinnende PVC

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping