Seneste indlæg
Kategorier
For at forstå, hvordan man stimulerer urinrøret må man vide mere om mandens anatomi. Her ser du mandens urinveje.

Få fantastiske fornemmelser – guide til leg med sounds og katetre

Guides

Mandens anatomi

Som menneske, er nerverne omkring vores urinrør utroligt følsomme. Stimulering af disse kan føles rart, men også ydmygende for den modtagende part. Nogle mænd er utroligt glade for stimulering af urinrøret, mens andre er mere tilbageholdende. Er man påpasselig, har en god hygiejne og ellers er opmærksom på kroppens signaler, kan man udnytte det følsomme nervesystem til ens egen fordel – nemlig gode, stærke orgasmer eller ydmygende oplevelser, alt efter hvad man leder efter. Når først et kateter, en urinrørsudvider (dilator eller sound) eller en urinrørsvibrator er ført ind i urinrøret – ja så ligger man altså stille. Respekten for kroppen får mange til at ligge stille tilbage – for tænk nu, hvis man kunne lave en tilfældig bevægelse, som man ikke havde regnet med.
Det er vigtigt at huske på, at hele området omkring urinrøret er omgivet af muskler. Musklerne sørger for, at åbne for udstrømningen af urin når hjernen sender signal gennem nervebanerne til dette – og musklerne lukker til igen, når nervebanerne fortæller musklerne, at blæren er tømt for urin. Området er følsomt for infektioner, og nogle kvinder er umådeligt meget ramt af blærebetændelser, måske er vores anatomi årsagen, for nogle er det hygiejne og for andre noget helt tredje. Det ændrer ikke på, at vores urinrør er utroligt følsomt. Vi kan mærke den der lidt specielle følelse når vi skal tisse – og når vi tisser, er det en anden følelse. Forestil dig, hvis man kunne stimulere nerverne til varme, lyst følelser – det er nemlig muligt for nogle. Flere og flere mænd er begyndt at eksperimentere med urinrøret, og selvom legen ikke er lige til, kan man godt, hvis man tager sig god tid lykkedes. Det handler om tålmodighed, høj hygiejne og det rigtige ”værktøj”. Hygiejnen sørger for, at ingen bakterier kommer med ind i urinvejene og giver en infektion, som kan bevæge sig op i blæren. Tålmodighed skal der til, for instrumentet eller katetret der skal indsættes skal selv have lov til at vandre. Musklen omkring urinrøret må ikke ødelægges.

 

I gang med at eksperimentere med urinrørsstimulans

For at få den bedste oplevelse, er det en god ide, at starte ud med et sterilt engangskateter. Det er vigtigt, at katetret er sterilt fra fabrikken – sterile katetre kan kendes på deres indpakning – en lang pakning med ”papir ” på den ene side og gennemsigtig plast på den anden. Brug ALTID kun sterile katetre – brug ALDRIG noget usterilt, med mindre du gerne vil give dig selv en god infektion. Du kan enten vælge at bruge et foley kateter, som har en ”ballon” i enden, som sætter sig op ved blæren og gør, at katetret holdes oppe i længere tid så du kan bruge katetret under tøjet i byen, til fetish festen mm. Eller du kan vælge et almindeligt nelaton kateter. Der findes uendeligt mange flere typer katetre, men det er de typer jeg har valgt at fremhæve. Når du skal til at vælge dit kateter, vil størrelsen måske forvirre dig. Katetre kommer i FR størrelse, hvor en FR enhed svarer til 0,3 mm. Har man et lille urinrør, er det en god ide at starte med en 14 eller 16 FR, hvorimod hvis man skønner at have et større urinrør kan gå i kast med en 18 eller 20 FR. Urinrøret er som sagt en muskel som kan udviddes og trænes, og derfor kan man med tiden få muligheden for at få større størrelser katetre ført op. Urinrørsudvidere (sounds eller dilators)kan bruges over tid til at udvide urinrøret, så man senere kan tage et større kateter. Under sygeplejen tilhører sounds urologi, hvor man netop også benytter sounds til udvidelse af urinrøret. Jeg har hørt fra sygeplejersker i Danmark, at de ikke benytter sounds, men sounds er benyttet i andre lande.

Når du går i gang er det vigtigt at have en steril procedure. Find et par sterile handsker frem, et sterilt håndklæde, sterilt kateter, vand, og sæbe samt en steril glidecreme. Det er op til dig selv, om du følger mine råd, om du vælger at nedprioritere steriliteten. Uanset hvad er det på eget ansvar at lege med urinrøret – og det er vigtigt at huske. Nogle benytter ikke sterilt håndklæde – andre gør.

Vask hænderne grundigt. Få ham eller hende til at ligge sig ned på ryggen. For manden, er det vigtigt at benene er strakt og bevæget fra hinanden så du kan komme til. For kvinden er det en god ide at ligge med benene bøjet let. Det kan være en god ide at have hænderne stille og roligt på maven – så slapper man bedre af. Skal kateter eller sound lægges på en mand, så stræk penis ud, så urinrøret er lige. Det gør det uendeligt meget nemmere. Vask området omkring urinrørsindgangen grundigt for at minimere forekomsten af bakterier. Tag den sterile glidecreme samt katetret frem. Det kan være en god ide, at have glidecreme på steril sprøjte, så det er nemmere at påføre. Tag handskerne på og fyld sprøjten eller urinrøret med glidecreme. Her kan du vælge en steril vandbaseret glidecreme med eller uden let lokalbedøvende. Der skal være nok til at katetret kan glide ned, uden at støde på nogle steder. Sæt katetret indenfor urinrørsåbningen, til den selv kan synke ned. Husk at den selv skal have lov til at synke – så sikrer du at du ikke skader urinrøret. Det kan være en god ide at have to katetre klar, hvis man får problemer undervejs. Når katetret er på plads, vil blæren tømmes og man vil løbende få en tissende fornemmelse. Det kan være en god ide, at sørge for at patienten ikke har været på toilettet og tisse ½ – 1 hel time før indgrebet – så er det nemmere at finde ud af, om katetret er på plads.

Husk igen – brug af katetre, sounds med mere er på eget ansvar, og bloggen er skrevet som en hjælp og en guide. Når katetret skal fjernes, skal det ske langsomt. Træk langsomt så det glider stille og roligt ud – det er vigtigt at det går langsomt. Det skal som håndsregel tage minimum samme tid at tage katetret ud, som det gør at sætte det op. Vask overskydende glidecreme af toppen på penis, så denne er ren igen. De første 3 – 4 gange patienten skal på toilettet efter at have haft lagt kateter, kan man få en let brændende fornemmelse. Det er normalt og skyldes at urinrøret kan være irriteret – denne følelse går væk indenfor 12 – 24 timer – sker dette ikke er det vigtigt at søge læge, da man ellers kan have fået en infektion. Drik meget vand, så skyller du nemmere urinrørene rene og sørger for at minimere chancen for infektion. Infektioner sker også på sygehusene, og det er en risiko ved leg med sounds og katetre som man vælger at tage. Tegn på infektion kan være feber, uren urin, trang til at tisse samt smerter ved blæren. Normalt kan en antibiotika behandling afhjælpe problemet, så husk og vær ærlig hos lægen – så kan han bedst hjælpe.

Er du usikker på om hvornår du skal tage styringen, guider BDSM underviser Michelle Corydon dig til en god BDSM session

Kærlig Hilsen

Michelle Corydon
BDSM Mentor og underviser siden 2008

Ét svar til “Få fantastiske fornemmelser – guide til leg med sounds og katetre”

  1. Solvej siger:

    Hvis man har brugt sounds om formiddag en og det er gået så fint og man tissede godt bagefter. Er det så noget at bekymre sig om når man opdager til aften at man bløder let fra urin røret og det virker lettere irriteret.
    Og det skal siges at man fuldte alle Råd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.