0
Seneste indlæg
Kategorier

Tag styringen over din partners orgasmer

Nyheder

Nyhedsbrev, sendt i uge 10

Flere og flere eksperimenterer med seksuel afholdenhed og kyskhed – som en del af deres dominans. Hvad end, du er mand eller kvinde – kan det være både pirrende og tændende, at en anden bestemmer, hvornår du må får en orgasme.

I denne lille inspirationsmail, hvor jeg vil sende dig lidt tips, vil jeg give dig lidt tips til, hvad du skal være opmærksom på, når du starter med kyskhedsleg.

Seksuel afholdenhed kender vi oftest fra religiøse sammenhænge, hvor man går i cølibat. I dominans sammenhænge, kan seksuel afholdenhed være noget, en dominant pålægger sin underkastede – eller det kan være noget, man selv vælger at gå i, til man har fundet den rette partner. Nogle mænd, der tænder på feminisering – såkaldte sissies, benytter også seksuel afholdenhed i form af kyskhedsanordninger i deres livsstil. Kyskhedsanordninger er ikke kun forbeholdt sissies – der findes mange måder, at lege med kyskhedsbælter på.

Kyskhed – hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger et pikbur

Der findes flere forskellige typer kyskhedsbure til mænd – også kaldet pikbure. Et pikbur, er et bur, hvor du låser penis i eks. et rør med en ring for roden af penis og nosserne. Det sikrer, at pikburet ikke glider af – eller at han kan vriste sig ud under brug. De færreste ved, hvordan de sikrer sig bedst, at det pikbur, de anskaffer sig, rent faktisk passer til dem.

Penis bør måles i stiv tilstand. Mål fra spidsen og til roden. Mål ligeledes diameter i stiv tilstand. Målene skal du ikke bruge til at sammenligne den pik, der skal have pikbur på med andre – men til at finde de helt rette mål på et pikbur. Et pikbur må nemlig ikke være for småt – så er det ikke rart at have på til langtidsbrug.

Når du nu har målene, kan du tage ca. en halv cm fra målene i længden og i diameteren. Disse mål kan du nu gå ud fra, når du skal købe det rette pikbur – eller kyskhedsbælte til dig selv – eller din partner. Ringstørrelsen på et kyskhedsbur finder du ved at tage måle rundt om roden bag nosserne. Noter tallet.

Gør det gerne lidt frækt at tage målene – eks. under leg. Du kan krydre det med verbal dominans, så det bliver frækt.

Et pikbur må gerne stramme – men det skal ikke være voldsomt ubehageligt at have på. Det sidste er ofte det, der går galt for mænd, der egentlig ønsker at være leve i – eller være i kyskhed i længere tid ad gangen. Det er også vigtigt at sørge for en god hygiejne – og at smøre huden på penis, så den ikke ”slides” og får skader.

 • Cobra pikbur med nøglelås – MIDI
  DKK 1.595,00
 • CELLMATE App styret pikbur
  DKK 1.195,00
 • Pikbur med fleksibelt hult urin plug
  DKK 895,00
 • Klassisk pikbur. To-trins buret er nemt at benytte
  To-Trins pikbur
  Vare på tilbud
  DKK 499,00 DKK 249,00

Tag styringen under legen – bestem hvornår din partner må få orgasme

Det er skønt, super lækkert og forløsende at få en orgasme. Men hvad nu – hvis den der bestemmer også tager styringen over orgasmerne?

Der findes flere muligheder

En magic wand vibrator er rigtig god til at tvinge kvinder til at komme. Den kan faktisk også benyttes på mænd. Kvindelige underkastede kan med tiden lære at ”rulle” – at få flere orgasmer efter hinanden. Rigelig glidecreme undervejs er vigtig – og en god vibrator. Det kan være nødvendigt at holde et halvt minuts pause til at starte med imellem hver orgasme for at hun kan håndtere, at du fortsætter – på grund af overstimulationen.

En meget, brugt regel er, at den underkastede først må få orgasme, når den dominante har sagt ja – og at der skal spørges om lov først. Du vurderer, hvornår du mener, det er tiden.

Ærgerligt, hvis ikke den underkastede har nået det når vi når 0. Så må han eller hun vente til næste gang, du bestemmer dig for, det er tid….

Indfør eks. et pointscore system for de underkastede, der tænder på at servicere. Når et vidst antal opgaver er udført tilfredsstillende – alt efter hvad point de giver på den ”frække pointtavle”, kan du bestemme, de kan have en orgasme til indløsning.

Blot lidt små ideer, denne søndag til, hvordan du kan tage kontrollen over din partners orgasmer på en fræk måde – og få lidt nyt ind i legen.

Lækkert legetøj til orgasmestyring:

 • Wave Court prostata vibrator
  DKK 399,00
 • Love Magic wand vibrator
  DKK 449,00
 • Nalone Oxxy penis vibrator
  DKK 1.095,00
 • Mini turbo magic wand
  DKK 379,00

Jeg håber, jeg har kunnet inspirere dig.

Ha’ en rigtig skøn uge,

Kærlig Hilsen,
Michelle Corydon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping