0

HexNut sort penisring

DKK 69,00

– Forlænger og gør erektionen fastere

– Hjælper dig mod for tidlig sædafgang på en naturlig måde

– Meget strækbart materiale

På lager

Varenummer (SKU): 941597 Kategorier: ,

Det anslåes at 30% af alle mænd lider af for tidlig sædafgang. De oplever, at de kommer for tidligt og ikke præsterer det seksuelt, de drømte om. Det er synd og skam, at de færreste gør noget ved problemet. Istedet går disse mænd i skam og føler sig forkerte. Er du en af dem?

HexNut kan hjælpe med at forlænge erektionen og gøre den endnu mere kraftigt. Penis ringen holder blodet ude i penis og forhindrer sæden i at løbe igennem. Resultatet er for dig eller din partner længere og måske også mere intens elskov.

HexNut penis ring er det vi kalder en mellem-kraftig penis ring. Det gør vi fordi, ringen ikke er den slappeste i sortimentet. Ej heller er den den strammeste. Penis ringen HexNut er ideel til dig, der har prøvet penis ringe et par gange og som kunne tænke dig, at gå skridtet videre.

Når penis er erigeret (i stiv tilstand), smøres en god mængde glidecreme herpå. Rul så penis ringen ind til roden og husk, at et penis ring maksimalt må benyttes tyve minutter ad gangen.

Specifikationer:

  • Materiale: TPR
  • Indre diameter, ustrukket: 2,67 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping