0
Seneste indlæg
Kategorier

Tag styringen over din partners sanser med fræk dominans

Nyheder

Nyhedsbrev, sendt i uge 9

En ny, skøn uge står for døren. Jeg håber du har haft en fræk og skøn weekend enten alene eller med den du holder af.

Denne Søndag, vil jeg inspirere dig til at grave dybere ned i sansernes forunderlige verden – og gøre sanseleg til en større del af din erotiske dominans. Der findes to termer for forskellige typer sanseleg i BDSM – og jeg vil give dig lidt tips til begge.

Inden du går i gang, har jeg samlet en række frække basis artikler, som er en god ide, at have, hvis du vil kaste dig ud i leg med sanserne.

Du bør have mulighed for at fiksere din partner, så du har styr på ham eller hende. På denne måde kan din partner nemmere slappe af, mens du leger med dennes krop som frækt, eksperimenterende lærred. Hvorfor? Fordi han eller hun ikke skal bruge ”unødigt krudt” på at tænke på, hvor han eller hun skal gøre af arme eller ben. Noget nogle, der lader sig dominere godt kan bruge noget energi på undervejs og derfor ikke giver rigtig slip til nydelsen.

I sortimentet finder du de praktiske silikonemanchetter, som kan rengøres med sexlegetøjsspray. De er ikke helt så sarte som læder – og derfor kan du uden bekymring lege med forskellige væsker i nærheden af dem. Klik dem sammen med karabinhagerne eller bind reb fast (lav løkker til fiksering) til hvert sengeben, som du kan klikke manchetterne fast til med karabinhagerne. Så er du nemt i gang ☺

 • SM Play Silikone manchetter
  DKK 299,00
 • Bomuldsreb med kerne 10 m.-0
  Bomuldsreb – Forskellige farver og længder
  DKK 49,00DKK 99,00

Sanseleg – sådan kan du skabe dybere erotiske oplevelser

Menneskekroppen har fem forskellige sanser; hørelsen, synet, duftesansen, følesansen og smagssansen. Ved at undertrykke en eller flere sanser, vil man opleve at ens partners tilbageværende sanser vil blive styrket yderligere. Hvordan gør man så det?

Hvis du binder din partner fast og bruger et blindfold i kombination med et par ørepropper. Her har du fjernet synet men også hørelsen. Du vil opleve, at din partner nu kan have mange frække tanker om, hvad du har tænkt dig, der skal ske. Hvad du yderligere kan opleve er, at introducerer du dufte, følelsesstimuli, vil din partner opleve, at disse oftest føles kraftigere, end de ville være, hvis han eller hun skulle bruge energi på alle fem sanser på en gang.

Jeg anbefaler, man går stille og roligt til værks, hvis man har en partner, der aldrig har prøvet sensory deprivation før. Det er en fræk oplevelse – men som alt andet kræver det tillid.

En fræk kombination til stimulering under sensory deprivation er et blindfold, en fjerpen, et pinwheel. For de mere øvede er en violet wand et must try, med dens pirrende mere skarpe stimuleringer. Er det første gang din partner prøver denne, så gå stille og roligt frem, når du øger strømmen.

 • SM Play silikone blindfold
  DKK 189,00
 • Lilla strudsefjer til pirring-0
  Lilla strudsefjer til pirring
  Vare på tilbud
  DKK 99,00 DKK 49,00
 • Kink Lab Neon Wand Violet Wand-642
  SM Play Lightning Wand
  DKK 1.149,00
 • Pinwheel i antik stil-0
  Pinwheel i antik stil
  DKK 149,00

Sensory overload

At overstimulere er modpolen til sensory deprivation. Overstimulering kan være forvirrende, fræk oplevelse for den, der lader sig dominere. Forestil dig at være lænket fast til en stol i flere timer med bind for øjnene…

Rundt på kroppen vibrerer det og giver forskellige sanseindtryk. Du ved ikke hvornår det ændrer sig – men det gør af og til. Måske er du heldig, at få lov til at komme – igen og igen… Mens flere steder på din krop stimuleres sensorisk.

En fræk kombination for en kvinde, der er bundet med blindfold og ørepropper kunne være et sæt brystklemmer eller brystsugekopper, et trådløst vibrator æg, en buttplug enten med elektrisk stimulation eller oppustelig samt stimulering fra en powerbox til brysterne.

For en mand, der er bundet med blindfold og ørepropper vil en penispumpe eller stimulering fra en powerbox, oppustelig plug eller prostata plug med elektro stimulering samt brystklemmer eller sugekopper være frækt.

Tilføj et gag – og en magic wand vibrator, der for manden kan bruges både på strengen på penishovedet samt også give noget pirring, hvis penis er pumpet. For kvinder, vil en god magic wand kunne give en fræk finale – igen og igen. – Husk – det er den der dominerer, der styrer hvor mange gange, hvad der vibrerer hvornår og hvor kraftigt ☺

 • ElectroPlay – Lasso justerbare penisringe
  DKK 399,00
 • Penis Pumpe med manuel betjening
  DKK 149,00
 • Pretty Love – Elektrosex Butt Plug
  DKK 1.249,00
 • Mini turbo magic wand
  DKK 379,00
 • Barrel drejeklemmer-0
  Barrel drejeklemmer med vægt kugler
  DKK 249,00DKK 379,00
 • Oppustelig anal plug med solid kerne-0
  Oppustelig anal plug med solid kerne
  DKK 499,00

Jeg håber, jeg har givet dig lidt fræk inspiration til en naughty uge ☺

Hav det skønt ☺

Kærlig Hilsen
Michelle Corydon

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping