Bomuldsreb med kerne 10 m.

DKK 99,00

– Blødt, solidt og godt reb til bondage

– Specielt egnet til begynderen, som ønsker at udforske bondage.

– Føles behageligt mod huden

– 7 mm i diameter

Ryd
Varenummer (SKU): Bomuldsreb med kerne 10 m. Kategorier: , ,
Beskrivelse

Blødt og behageligt 7 mm bomuldsreb med kerne og flettet ende. Fletningen i enden gør, at rebet ikke trævler og selve kernen gør holdbarheden af rebet bedre. Skal man udforske erotisk bondage, kan det være en god ide enten at starte med behandlet hamp reb eller bomuldsreb, da det er mere blødt og behageligt mod huden end hamp reb.

Traditionel, japansk bondage bindes med hamp reb, men bomuldsreb kan fås i flotte farver, som også giver et visuelt udtryk udover det æstetisk, sensuelt smukke i japansk bondage. Få fornemmelsen af at hvile i dig selv på en helt speciel måde med japansk bondage.

Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Vi sender få men meget relevante mails.

Kundeanmeldelser

Unique Play

Kundeanmeldelser

Lars 11/27/2019

TrustPilot
Tak for god service. Tilfreds med køb og hurtig levering.

Peter 11/18/2019

TrustPilot
Alt som forventet.

Lauritz 11/18/2019

TrustPilot
Endelig en BDSM shop med ordentlige produkter. Jeg har købt flere forskellige produkter gennem Uniqueplay.dk og udvalget er bare i top sammenlignet med mange andre hvor jeg ikke har kunne finde det jeg søgte og kvaliteten har været elendig. Har ikke været i personlig kontakt med firmaet, men leveringstid og udvalget er som det skal være. Fem stjerner herfra. Handler hos jer igen Mvh Lauritz

Jan 06/17/2019

TrustPilot
Rigtig fin oplevelse. Har handlet der to gange. Begge gange kom varerne hurtigt og var tilfredsstillende. Kan anbefales herfra.

Jonas 11/26/2018

TrustPilot
Jeg fik varerne hurtigt efter jeg lagde ordren. Fik personlig og kompetent rådgivning undervejs, der hjalp mig på rette vej.

Mattias 11/06/2018

TrustPilot
God service og hurtig levering. Bestilte om torsdagen, havde varerne fredag. Fik også god telefonisk kundeservice ang. produkterne. Tilfreds og glad for købet.