0

Penis ring med vibrator

DKK 49,00

– Pirrer og stimulerer klitoris

– Hjælper ham med at holde erektionen længere

– Ringen giver et godt greb om penis

Transparent
Pink
Ryd
Varenummer (SKU): 192943 Kategorier: , ,

En penisring med vibrator hjælper manden med at opnå større erektion og et længere samleje. Desværre har en del mænd problemer med ikke at kunne holde penis stiv så længe som de ønsker. Måske er der særlige rejsningsproblemer involveret. Uanset hvad, kan en penis ring være et godt valg til at opnå den erektion og den orgasme, du som mand ønsker.

Penisringens vibrator giver kvindens klitoris ekstra pirring og stimulans under samlejet. En bonus så I begge synes det bliver sjovt, forførende, pirrende og frækt at benytte penisringen med vibrator sammen. I kan gøre det til en fræk leg og et pirrende forspil at rulle penis ringen på roden af penis. Måske skal du tage penisringen og rulle om fingeren, tænde for vibrationerne og pirre hendes klitoris, før I går skridtet videre?

Sådan bruger du en penisring med vibrator

Gør penis erigeret, altså stiv, før du roller penisringen på. Brug gerne en god glidecreme som smørelse på indersiden af penisringen, så den glider bedre på plads. Penisringen skal placeres ved roden af penis, det vil sige at den skal så langt ind på penis som muligt.

Husk at det ikke anbefales at bruge en penisring i mere end 20 minutter ad gangen. Du lukker lidt af for blodets gennemstrømning med en penisring, hvilket ikke er farligt, men det anbefales altså at lade blodet passere efter 20 minutter. 

Penisringens vibrator er engangs. Du kan ikke skifte batteri på vibratoren. Knappen på vibratorens side trykkes blot ned for at tænde og slukke for vibrationerne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping