0

Stål penisring 10 mm

DKK 99,00

– Den kraftige stål-penisring giver dig en længere erektion
– Har du rejsningsproblemer eller ønsker du blot en mere fyldig rejsning, kan stål-penisringen hjælpe på en naturlig måde<br><br>
– Penisringen af stål anbefales til dig, der har erfaring med brugen af penisringe

Ryd
Varenummer (SKU): 442198 Kategorier: , ,

Stål-penisringen er et must-have til dig, der ønsker en længere og mere fyldig rejsning eller for dig, der har prøvet penisringe før og som samtidig har rejsningsproblemer. Denne kraftige stål-penisring kan hjælpe dig med at elske længere og få en mere kraftig erektion, til glæde for både dig og din partner.

Stål penisringens trådtykkelse på 10 mm gør, at du kan mærke, at du hele tiden kan mærke det kolde stål som varmes med din kropstemperatur. Penisringen vil giver et godt, fast greb rundt om penis og evt. pungen – alt efter hvad du er parat til og synes er pirrende. 

Sådan bruger du Stål-penisringen

Vælg først den diameter stål-penisring, der passer netop dig. Herefter skal du smøre en god glidecreme på indersiden af stål-penisringen, så den glider godt. Sørg for at penis er erigeret, alts stiv, før du kører ringen på. Når penis er stiv, kører du stille og roligt ringen ned over den erigerede penis.

Ønsker du at få pungen med, skal du vælge en tilpas stor ring og her må du med lidt findersnilde øve dig, for at kunne få begge testikler igennem stål-penisringen. Vær opmærksom på, at testiklerne også skal kunne komme ud igen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping