0

Teardrop metal penisring

DKK 299,00

– Penisring med hale til stimulering af mellemkødet eller din partners kønsdele

– Kan bruges på mange forskellige måder og derved give variation fra gang til gang

– Fremstillet i forkromet metal

Ryd

Teardrop penisringen er fremstillet i forkromet metal. Den er speciel i sin form, og det der gør denne penisring helt unik er dens fine hale. Halen kan bruges enten til at stimulere mellemkødet eller stimulering af din partners kønsdele (se illustrationer under billeder).

Teardrop er et fantastisk stykke legetøj der sikrer dig variation. Den kan vendes på flere forskellige måder og derved trykke og massere forskellige steder på din egen eller din partners krop.

Når den vender med halen opad og udad vil hvert stød du giver din partner kunne mærkes i din pung. Samtidig vil din partner mærke det kolde stål mod sin kønsdel, der giver en hel unik stimulans.

NB. husk at påføre penisringen mens penis er slap, da det ellers kan blive svært at få den på. Brug også gerne glidecreme, så den glider let på plads.

Specifikationer:

  • Indre diameter på ringen: 39mm eller 45mm
  • Fremstillet af forkromet metal

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping