0

Sternum glansring med kugle

DKK 179,00

– Ring til penishovedet, der skaber ekstra stimuli under elskov

– Den lille kugle giver et ekstra tryk, der er med til at skabe større orgasmer for manden

– Føres let over penishovedet

Ryd
Varenummer (SKU): 666499 Kategorier: , ,

Pirrende special penisring til dig, der ønsker endnu kraftigere orgasmer. Sternum glansringen med kugle er anderledes end de ellers traditionelle penisringe fordi den påføres penishovedet og ikke skaftet, som på den traditionelle penis ring. Sternum Glansringen giver dig et tryk om penishovedet, hvilket gør at orgasmen vil holdes tilbage, så den til slut bliver endnu kraftigere end normalt.

Glansringens kugle ligger et ekstra tryk på strengen og glansringen er derfor særligt velegnet til dig, der føler at du kommer alt for tidligt. 

Sternum glansringe størrelser – vælg den rigtige fra start

Da glansringen er af stål er det vigtigt at du allerede fra start vælger den rigtige størrelse. Størrelserne er angivet som diametre i milimeter og er indre diameter af glansringen.. Mål penishovedet når penis er erigeret og omregn så omkredsen til diameter. Det kan du gøre ved at tage omkredsen og dividere den med phi. Bliver målet alt for småt, vil du kunne blive øm i penishovedet. Beregn derfor lidt ekstra plads. Glansringene med kugle kommer i diametrene 28, 32 eller 35 mm.

En stål-ring som glansringen med kugle kan først komme på penis når denne er erigeret (altså stiv) og påsmurt glidecreme. Brug en glidecreme med en god tykkelse som eks. Getmaxxx. Det giver den allerbedste oplevelse. Efter endt elskov kan ringen føres af penishovedet igen. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Kunne du tænke dig en gratis glidecreme?
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.
Gør som over 5.000 andre
Få BDSM guides, nyheder og vanvittigt gode tilbud direkte i din indbakke. Tilmeld vores nyhedsbrev og få en gratis glidecreme med i din første ordre.

Læs vores privatlivspolitik her.
0
Din kurv er tomTilbage til shop
Calculate Shipping